Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Co myślicie o miksie 30 mg 2C-C z 1,3 mg 25C-NBOMe ?
  • 720 / 12 / 0
kowalskii pisze:
Po takim połączeniu zwała pewnie przygniatała?
Nie no. Nie mam zwały nigdy po sajko, poprostu kurweskie zmeczenie i niemoznosc zasnięcia, ale tak to wsio ok. Nie widzialem zeby ktos mial zwałe po sajko. No wiadomo to co pod koniec niektorzy nazywaja zwalą, niemniej gorsza "zwala" jest po 3mmc.
  • 562 / 29 / 0
Łączył ktoś 25i ( ewentualnie inną substancje z grupy NBOMe) z morfiną przyjmowaną doustnie? Waham się pomiędzy przyjęciem małej ilości morfiny z jednym kartonikiem 25i, a morfiną z homiptem, ale chyba wybiorę to pierwsze bo 4-HO-MiPT powoduje u mnie większy bodyload. Jak dotąd łączyłam nbomy jedynie z DXM (nie polecam, myślałam że DXM uprzyjemni fizycznie ale stało się odwrotnie), alprazolamem (błogo) i syntetycznymi kanna (bardzo ciekawie).
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 562 / 29 / 0
Średnio podobał mi się miks morfina + 25i. Coś tam dobijało się niewyraźne, i roztopione ale nie mogło przeniknąć, co odebrałam jako męczące.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 358 / / 0
Jest sens łączenia niewielkiej ilości 4ho-deta (8mg) z większą dawką któregoś nbome?Bo nie wiem czy tak mała dawka będzie w ogóle odczuwalna,będę miał mj na dopalenie to może pomoże.
  • 1444 / 75 / 0
Powinno zmienić nieco profil tripa, ale to zależy od dawki NBOMe i innych czynników.
LSD - Piękna i Bestia
  • 358 / / 0
Oka, a w którym momencie wrzucać tego hodeta?
  • 358 / / 0
Jeszcze mi się coś przypomniało więc proszę o scalenie postów.

Jak taka mieszanka może wpłynąć fizycznie?Bo zamierzam wrzucić 25i w ilości 3mg z tą niewielką ilością hodeta,przerabiałem już takie dawki nbomów bez nieprzyjemności ale nie miksowałem nigdy z tryptaminami.
  • 1444 / 75 / 0
Ja bym sniffnął hodeta na początku peaku I, ale robisz to na własną odpowiedzialność - NBOMe są szczególnie niebezpieczne dla zdrowia.
LSD - Piękna i Bestia
  • 2372 / 56 / 0
Od czego może zależeć to niebezpieczeństwo? Na pierwszy raz z NBOMe'ami wsiąknąłem 25i w ilości 2mg. Było całkiem fajnie (choć dupy nie urwało), nie licząc krótkiego pawia podczas ładowania.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.