Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2949 / 247 / 0
Jeśli będzie pukał obie w jednej pompie to wyjdzie coś w rodzaju speedballa. Co do przyjęcia doustnego/dosniffnego to musiałbyś sam wyważyć proporcje tak, aby metylofenidat nie przebił się przez działanie opio.
  • 501 / 7 / 0
Czy naprzemienne stosowanie różnych leków opioidowych np tydzień oxy, później dwa tygodnie fentanyl w plastrach, następnie morfina w tabletkach czy ktoś tak robi/robił? Bo ja u siebie zauważyłem że czasami oxy nie działa tak jak powinno tylko po zażyciu jest nieprzyjemne uczucie, wtedy zmieniam na fentanyl w plastrach i lepiej się czuje, odczuwam ulgę fizyczną i psychiczną, lepiej śpię. Oczywiście wiem, że jestem uzależniony od opiatów. Zastanawiam się jak je próbować odstawić? buprenorfina i doraźnie jakieś benzo czasem i/lub ketonal? Chodzi mi o to czy takie przeskakiwanie niesie ze sobą jakieś konsekwencje? pomijając oczywiste uzlaeżnienie od w/w leków. Jeszcze jedno pytanie: miksował ktoś opio z opio? pytam z ciekawości, ale na logikę to jest niewskazane z wiadomych powodów (overdose).
  • 691 / 54 / 0
Otóż to, a wjazd po oxy jest czymś pięknym. Naprawdę majka nie ma nawet takiego wjazdu, zwala z nóg. Jak mam to i to mieszam w jednej pompce stosunek 120 mg majki i 80 oksy. Nie muszę chyba pisać jak mocarny jest wtedy wjazd :)
Przeniesiono do odpowiedniego wątku./pletz
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 477 / 18 / 0
Miksował ktoś konkretnie amfetamine z oksykodonem? W jakich proporcjach, bo wg mnie nieco mniej oxy i.v. niż zadowalająca dawka + minimalnie feta - 100mg i.v. tej fety daje dobrego kopa, więc nieco więcej jak 50mg powinno być dobrze. Co myślicie?
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 1538 / 208 / 0
Ostatnio przyjąłem mieszankę 50 mg majki, 80 oxy i parę, tak 4 mg fnt. Całkiem fajny mix, prawie tak dobry jak odpał.
Ostatnio w PLB na 1 miesiąc dostałem majkę, na drugi oxy.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 691 / 54 / 0
Połączyłem 80 mg oksy do tego 100mg morfiny i mnie dosłownie wyjebało z papci. Wjazd był naprawdę mocny, ale mimo wszystko prędko takiego miksu nie powtórzę. Dopukam resztke jaką mam i wracam na buprę :)
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 1345 / 147 / 8
275mg tramadolu + parę minut później 240mg kodeiny
nie będę brał nawet małych ilości dexa pewnie nic to nie da a dużych ilości strach brać, same opio dzisiaj.
ponad tydzień na kodzie i nie mogę przestać mmm :rolleyes:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 423 / 12 / 0
metadon w syropie w dość sporych dawkach a potem heroina dożylnie to raczej bezpieczny miks czy nie ?
  • 189 / 3 / 0
Lepiej najpierw hel a nastepnie po jakims czasie metadon, Odwrotnie nie czułem praktycznie wcale tej heroiny. Jak pijesz metadon cały czas to heroina nie porobi dobrze. Co do bezpieczenstwa to zalezy od twojej tolerki. Lepiej nie przesadzać i nie budzić sie w szpitalu po zapaści na nastepny dzien ( wiem z doświadczenia ).
  • 6 / 1 / 0
stary dziad pisze:
Ostatnio przyjąłem mieszankę 50 mg majki, 80 oxy i parę, tak 4 mg fnt. Całkiem fajny mix, prawie tak dobry jak odpał.
Ostatnio w PLB na 1 miesiąc dostałem majkę, na drugi oxy.
Hej. Jak Ci przeliczyli dawkę z oxy na MST czy tam odwrotnie ? Też chodzę do PLB na kręgosłup i ostatnio jak mnie przeliczył z 40 oxy na 60 morfy doustnie to wyszedłem na tym nie najlepiej i jeszcze na 100% MSTki buliłem. Ale wolę to ciepełko z morfi niż Oxy. Chyba tym przelicznikiem na morfe iv mnie potraktował.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.