Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 78 / 6 / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: MrRager »
Dobra, dziś już otrzymałem te cudo i oczywiście już testuje, z substancją jestem obeznany. Sort od monopolowego vendora, zdziwił mnie bardzo, gdyż nie dość, że jest żółtawy (pól roku temu, od nieistniejącego już vendora zawsze miałem biały puder) to jeszcze ma charakterystyczny zapach fety, dopiero po żrącym spływie czuć drobną różnicę. Zdziwiło mnie też działanie, był dość fajny wjazd (może mieć wpływ na to moja drobna przerwa od amfetamin), przez 1 godzinę było naprawdę porządnie, bardzo przyjemnie, czuć było dopaminkę i pobudzenie, lecz bez euforii. Potem się już uspokoiło, została motywacja, lekka (idealna do pracy) stymulacja, wkręcanie w czynność, clearhead i to za co cenię tę substancję- głowa pełna pomysłów ;-). Ten sort więcej stymuluje, kiedyś pamiętam, że zmęczony po dniu, nawet po szczurze mogłem usnąć, tu raczej nie ma możliwości. Jednak z tym jeszcze zobaczę po dłuższym użytkowaniu. Ogólnie z początku wypada fajnie, na pewno lepiej od słabej jakości fety, do roboty mój stim nr 1.
Wadą jest to, że serce dość mocno bije, pamiętam, że może utrzymać się to do następnego dnia, szczególnie po częstszych dawkach. Ze snem się jeszcze zobaczy, ale z pewnością nie jest tak trudno zasnąć jak po normalnej fecie.

thalchemist obecny sort wydaje się trochę mocniejszy, ale sądzę że będzie podobny czas. Poprzednie trzymały z 6 godzin sniffem, z czego po peaku (2-3 godziny) efekty główne zaczynają delikatnie schodzić, oralnie dużo nie testowałem, ale z 8-10 godzin, stymulacja jednak może utrzymać się dość długo, 2-FMA wolno rozkłada się w organiźmie. Zależy to jednak wszystko od twojej tolerancji, im większa tym krócej 2-FMA będzie się utrzymywać.
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
  • 179 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatarak »
Ile powinienem przyjąć na pierwszy raz, bez tolerancji na stymulanty i jak długo potrwa działanie.
  • 78 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrRager »
20 mg powinno wystarczyć, wysokie dawki nie są przyjemne, pojawia się po nich zwała i jeszcze dziwna nerwowość po peaku. Co do długości, to tak trudno przeczytać post powyżej?
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
  • 349 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieciarz »
Przy większych dawkach łapie sie paranoje. Wszystko jest podejrzane i boisz sie boisz wszystkiego. Mowię o dawkach rzędu 300mg dziennie. 30-60 powinno być ok, tylko jak dla mnie to sniff działa słabiutko, najlepiej to jest na pusty żołądek, ale najbardziej polecam p.r.
  • 129 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dah »
Wczoraj przyjęliśmy po 50 mg 2-FMA na trzy osoby do nosa, grając w fifę. Na początku przyjemne wejście 30min-1h dało dość fajny stan do pogrania, potem tylko stymulacja, która także sprawiła że gra była przyjemniejsza. Potem ja dopaliłem porządne bongo dobrego zielska a dwójka pozostałych chiminacę, nie powiem w tym momencie faza stała się naprawdę dobra do pobiegania piłkarzami, potem pogrania w karty i wormsy a na koniec obejrzenia seriali. Kanna nie dają rady się przebić przez stymulacje nawet po takiej ilości i miks wychodzi naprawdę dobry, zmuła po chiminace ani zielsku nie daję znać i trochę uspokaja przez co można spalić więcej ale też szybciej schodzi. Czas wyraźnej stymulacji wynosił 3-4h potem spokojne zejście bez chęci na dorzutkę, po 5-6h możliwy sen dwóch znajomych, ja gdzieś po 8-9 dopiero próbowałem bo nie muliło ale zasnąłem bez problemowo. Po 6-7h śnie budzisz się dobrze wyspany. Dodam że zamiast zielska podkład z dwóch trzech piwek lub gbla też bardzo dobrze by się nadał. Fajna substancja do porobienia jakiejś konkretnej czynność lub jako lajtowy stymulant do miksów z sporym czasem działania mimo niedużej dawki. Z 20-30mg do 2fa/3fa na pewno by poprawiło małą stymulację, albo mix trzech fluorowych do MDAI musi super wyjść.
  • 451 / 13 / 0
A jak się po tym słucha muzyki ? W porównaniu do 2-FA/3-FA albo 4-FMA ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1167 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: vi4rus »
Moze ktos to porownac z 2fa?
  • 2876 / 299 / 0
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Wydaję mi się, że 2-FA jednak było lepsze w małych dawkach do nauki. Z resztą ten nowy sort żółtawy co lata 2-FMA nie pasuję mi do starego biało-pudrowatego sortu z czasów przeddelegalizacyjnych.

Małe dawki rzędu ~~20-40mg dają kopa na jakiś czas do działania, ale łatwo rozproszyć swoją uwagę na czymś innym.

A co do rekreacyjnych metod używania to ponoć najlepiej wychodzą miksy :)

e: Porównania były też już kilka razy w przeróżnych wątkach o fluoroamfetaminach więc wystarczy poszukać
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1676 / 106 / 0
zolty sort nie niszczy nosa
co tam moze byc lido ?
ba wciagac to to przyjemnosc ;-)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pider »
Wizz, warto to mixować z 2-FA i 3-FA czy lepiej z ketonami?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.