Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 154 / 2 / 0
Brak ulotki oraz opakowania i blistru - w smaku są gorzkie dosyć twarde w ciemnoniebieskie, a w środku białe gorzkie twarde niemal jak tramale retardy po srodku mają przedziałkę z obu stron i także wyglądaja i z jednej tak i z drugiej strony identycznie o szerokości 20stogroszówi poniżej zarzucam fotki! Ko się trochę zna powinienen wiedzieć...

[ external image ]

[ external image ]
  • 638 / 10 / 0
  • 6199 / 439 / 12
Połknąłeś to? Czy inna droga podania? Jaka średnica ziaren?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2362 / 30 / 0
pewnie jakiś 2c-x
BS
  • 29 / / 0
Paulik pisze:
Znalazłem niedawno w moim ogrodzie woreczek z niewielką ilością proszku, nie białego a można powiedzieć taka jaśniejsza kość słoniowa. Wiem że to od mojego brata, a on to ma w wielkich ilościach. Smak typowo chemiczny, cierpko-gorzki. Znieczula język jak posmakuje. Pewnie bedzie to jakiś stymulant bo zawsze to wciąga na przed dyska jak jest kierowcą, a nawet jeśli to wciąga i chleje alko. Niestety od niego nic informacji nie wyciągnę wiecej... Można by tu dużo przypuszczać, no ale może jednak dojdzie się co co to konkretnie...
Postanowiłem spróbować... nos drażni niesamowicie, przez 5 min z oka cieknie jak z rzeki, a nos piecze jakby sie kwasu wlało... po chwili, czuć jakąś lekką chęć, a nawet wielką chęć do rozmowy. Myśli czyste, mówię to co chcę, bez bezsensownego słowotoku + chęć do działania. Świetnie komponuje się z piwkiem, ale szybko mija faza tego specyfiku i powraca przymulenie piwne, ale po dorzuceniu znów powraca ta stymulacja lekka. Jak by więcej w nos przywalić to by było ok, no ale się nie da zbyt dużo, bo ma nos dosłownie rozpierdolić....
Uwaga! Użytkownik Paulik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6199 / 439 / 12
@Paulik: etylofenidat.

• 29 / / 0
Mówisz? Na ile jesteś pewien? No wiadomo że 100% pewności mieć nie będziemy mieć...
Uwaga! Użytkownik Paulik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6199 / 439 / 12
Bo do mojego nosa trafiło wiele środków, ale tylko po etylofenidacie płakałem. xd Opis działania też pasuje, w szczególności szybkie mijanie "fazy" - tak to z EPHem jest, jak się od razu nie weźmie po tym do roboty.

EPH do tego opisu pasuje mi idealnie, ale także duża część dopmainergicznych b-k pasuje na 60-80%.

• 29 / / 0
No właśnie, bardzo wiele "proszków" można porównywać. Tak czy tak, dzieki wielkie, przynajmniej mam już jakiś trop, możliwe że o całkiem prawdopodobnym celu.
  • 1167 / 13 / 0
4-FMA to moze byc. Kolor się zgadza i kurewsko piecze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.