Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Ciezko bedzie zdobyc recke na ten lek na parkinsona.
Ma ktos moze pomysl, co dodac do miksu 3mmc + GBL + 5-htp, zeby jeszcze bardziej podkrecic libido (w kosmos)? Moze johimbina HCL cos da? Jakies inne ''ziolowe'' wynalazki? tylko nie mowcie o koko, mefedronie albo helenie - nie mam dobrego zrodla
Ma ktos moze pomysl, co dodac do miksu 3mmc + GBL + 5-htp, zeby jeszcze bardziej podkrecic libido (w kosmos)?
pół serio :D ale percepcja po i.v. rzeczywistości zmienia się w coś nierealnego, nie z tego świata, gdzie wszystko jest przeładowane energią, libido (zamiennie. libido jako energia, niekoniecznie seksualna, ale można tak ją wykorzystać). Zupełnie inne działanie niż przy innych drogach podania. Nie potrafię tego doświadczenia porównać do żadnego innego dragu, którego próbowałem, a w CV trochę mam. Odradzam bo pewnie kurewsko uzależnia.
kilka stron wcześniej zresztą The Light pisał, że pentedron do seksu jest lepszy niż mefedron, wystarczyło przeczytać wątek
Ale alfa-PVP przeija wszystko. Można torby nosić na kutafonie hehehe.
Zgadzam się co do alfy, jest moc, podobnie jak w przypadku MDPV, ale nie podnosi aż tak mocno wrażeń podczas seksu i nie jest tak hmmm zwierzęca.
Poza tym, paranoje są straszne i potrafią włączyć się w najmniej odpowiednim momencie.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ma byc przytomna i prawie trzezwa! Pewnie odrobinka 3mmc, pentedronu by zrobila swoje...
Poza tym Twoja wypowiedź jest nielogiczna. Skoro panna chce się z Tobą bzykać to po jaki chuj dosypywać jej czegoś na nieświadomce ?
Nie chce nikogo zmuszac do niczego wbrew jej woli. Chce dac jej duzo przyjemnosci. Ona po prostu nie zna tematu narkotykow i sie go boi, tak wiec uwazam, ze sypniecie 50mg 3mmc tuz przed stosunkiem, kiedy weszlo by w trakcie stosunku, nie byloby niemoralne, i nie ma nic wspolnego z gwalceniem kogos po duzej dawce GHB.
Wrecz przeciwnie, bylby to dobry uczynek, a panna bylaby zadowolona. Wlasnie o to mi chodzi, zeby czuc sie trzezwo i podejmowac trzezwe decyzje, tylko miec podkrecone libido.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.