Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 75 / 0
Chcę podbić euforyczne działanie oksykodonu (bo takowe w moim wypadku nie występuje).
Zastanawiam się, co będzie do tego najlepsze: diazepam, klony, czy może piwo? (Albo miks)
Dodam, że chciałbym czilować, ale nie zamulić się jakoś bardzo. Napiszcie proszę razem z sugestią dawki (oral).
LSD - Piękna i Bestia
  • 781 / 46 / 0
W sobotę wszamałem jeszcze pakę lorek 2,5mg luz na maksa przez cały weeked , tyle spałem co najrałem jeszcze jakieś skromne mixy z koda poszły :listen: :*)
  • 2940 / 245 / 0
10 marca 2017Scone pisze:
Chcę podbić euforyczne działanie oksykodonu (bo takowe w moim wypadku nie występuje).
Zastanawiam się, co będzie do tego najlepsze: diazepam, klony, czy może piwo? (Albo miks)
alpra i (flu)Bromazepam z tych euforycznych. rolki i klony to raczej pójście w kierunku sedacji, z alko może być tak lub tak - na dwoje babka wróżyła nie wiedząc jak na ciebie działa alko.
  • 1130 / 48 / 0
Na mnie alpra w polaczeniu z opio dziala strasznie usypiajaco, podobnie klony. Zdarzylo sie przespac faze i obudzic jak bylem juz prawie "zimny". Za to rolki i Diklazepam, ktory podobno jest ich strukturalnym analogiem to bajka. Opio to czysto fizyczny hedonizm, dlatego lekki wjazd na miesnie idealnie sie kompnuje, pomimo splycenia euforii. I grzeje jak skurwysyn :)
  • 222 / 20 / 0
Duze dawki klona splycaja tramadolowa euforie czy sobie wkrecam? No zjadlem przez 2 dni z 12 mg (z czego ostatnie 5 z 10h temu) to chodzę wypiety na tym klonie caly czas na pewno, wrzuciłem sobie 200 trampka i cos pizda a zwykle jest ok po takiej dawce no i mialem fajna przerwę od opio to tym bardziej :/
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 1130 / 48 / 0
Nie wkrecasz sobie, tak wlasnie jest. Dawki trama i benzo powinny byc ze soba proporcjonalnie skorelowane.
  • 1053 / 76 / 0
Moim zdaniem benzo zbija dzialanie euforyczne opio w kazdym wypadku.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3574 / 582 / 1
nie tylko twoim, Brian.
Ja też sie pod tym podpisuję, a testowalem kode z alprą i diklazepamem, ktory jest nota bene przereklamowany, albo przyzwyczaiłem się do pierdolingu. Albo sort procentowo słabszy. W kazdym razie po dawce dikla 1 tab nie czulem tego legendarnego rozluznienia mięśni. Za to po tetrazepamie.... <3 wohoo~! Łyżeczka mi z dłoni wypadała podczas mieszania kawy w kubku :D Dobra rzecz to była
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 124 / 6 / 0
waliłem dzisiaj łącznie 10mg bupry podjęzykowo
ile moge jebnąć alpry? zero tolerki na benzo
  • 124 / 6 / 0
do scalenia
Mam pytanie jeszcze dotyczące przeciwdziałania depresji oddechowej lub zapaści po opio+benzo:
Czy kawa pomoże w takim przypadku? Są jakieś inne ogólnodostępne substancje/leki wspomagające tego typu sytuacje?
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.