Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
17 lipca 2020Sniffgarden pisze: Pamiętam ten okres gdy szlugi 'smakowały' na spidzie. Jedyne co mi z tego zostało to "smak" palenia na zjezdzie :)
07 sierpnia 2020sfiksowany pisze:No ja mam to samo, parę lat temu krecha fety i szlug za szlugiem, dwie paki w dobe człowiek palił. Teraz prawie w ogóle nie pale, jedna szluga na kilka godzin i to nie do końca spalona.17 lipca 2020Sniffgarden pisze: Pamiętam ten okres gdy szlugi 'smakowały' na spidzie. Jedyne co mi z tego zostało to "smak" palenia na zjezdzie :)
Przy szlugach tez się zdarzylo raz na jakis czas, ale tylko wtedy jak miałem długą przerwę od cpania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.