Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 308 / 158 / 0
17 lipca 2020Sniffgarden pisze:
Pamiętam ten okres gdy szlugi 'smakowały' na spidzie. Jedyne co mi z tego zostało to "smak" palenia na zjezdzie :)
No ja mam to samo, parę lat temu krecha fety i szlug za szlugiem, dwie paki w dobe człowiek palił. Teraz prawie w ogóle nie pale, jedna szluga na kilka godzin i to nie do końca spalona.
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 21 / 2 / 0
07 sierpnia 2020sfiksowany pisze:
17 lipca 2020Sniffgarden pisze:
Pamiętam ten okres gdy szlugi 'smakowały' na spidzie. Jedyne co mi z tego zostało to "smak" palenia na zjezdzie :)
No ja mam to samo, parę lat temu krecha fety i szlug za szlugiem, dwie paki w dobe człowiek palił. Teraz prawie w ogóle nie pale, jedna szluga na kilka godzin i to nie do końca spalona.
A czy przypadkiem nie pijawiły się odruchy wymiotne na spływie ale i podczas palenia? :) Zeby nie robic offtopa, dodam iż dym papierosa od innych nie jest neutralny ale wręcz przeszkadza. Niegdyś dym w powietrzu wypuszczany przez palących obok byl niezauwazalny, dzisiaj to smród mimo iż czasem popalam. :extasy:
  • 308 / 158 / 0
@Sniffgarden rzadko kiedy mi się cofa, jak juz to po ketonach.
Przy szlugach tez się zdarzylo raz na jakis czas, ale tylko wtedy jak miałem długą przerwę od cpania
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 57 / 6 / 0
Ja uwielbiam palić po amfetaminie papierosy. Może i nie działają tak fajnie jak na trzeźwo, za to robi się bardzo przyjemnie. Właśnie jestem na amfetaminie i niestety ale nie mam papierosów, a bardzo chce mi się palić
  • 347 / 75 / 0
Haha, @Anonim512 właśnie jesteś na fecie, ogólnie lubisz palic fajki na speedzie ale akurat w tym momencie nie masz paki pod ręką więc postanowiłeś odświeżyć temat sprzed 2 lat i podzielić się tym z nami %-D
  • 57 / 6 / 0
Zapomniałem w ogóle, że to pisałem Haha powiem szczerze, że przejebane nie mieć w takim stanie fajek
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.