Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Czyli ze imaoB(selegilina) + bupropion + buspiron + memantyna + Ew. L-DOPA + ew. fluoksetyna + ew. MDPV + ew. ALC moze byc calkiem dobrym polaczeniem?
Jak sadzicie?
Ja sądzę, że nie, ale ja jestem kobietą.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 132 / 2 / 0
Ja myślę nad dorzuceniem do sertry: "ACETYLENU", czystego albo z O2. Tylko nie wiem w jaki sposób przyjmować: doodbytniczo, wziewnie, IV ?

@UPDATE

Pilna wiadomość: do kuchenki dokręciłbym sprężony DiCyjanoAcetylen- temperatura spalania 5000*C. Rekord Księgi Guiness'a najgorętszego płomienia ! Temperatura powierzchni Słońca wynosi - moi mili Padawani - 5500*C

Koniec pilnej wiadomości.

Podajemy komunikat specjalny: Stan Darmowy u Twojego Dilera - zadzwoń i sprawdź JUŻ TERAZ !

@UPDATE

Prosimy dzwonić pod ogólnopolski, darmowy numer telefonu 997
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010 przez EriXson, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3250 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
niebieskinamiestnik pisze:
Jak widzę Twoje logo Jogurt to kurcze musimy na to piwo koniecznie!
A skołujesz jakieś fajne dyskietki? :D A z reszta ja mam troche na skladzie, przynies sprzet, zeby bylo z czego odpalić. Całonocny trip.

Co do mnie, wracam do kuracji klomipraminowej, klomipramina mnie strasznie na cpanie nakręciła (to jest hujowe, jem andydepresanty > nakręcam sie na ćpanie > biore benzo i sie wszystko pierdoli) i mimo ze wiem co sie ze mna dzieje, to beztrosko połączyłem z alkoholem. Jak wpadnie troche kasy moze jakis suplement dorzuce.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2010 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 179 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: rage13 »
Ja jestem na fluo, mircie i kwasie waproinowym do tego jak chce to kloniki zarzucam sobie.(chciało mi się klona długo działającej benzo a teraz jak nie chce wpaść w ciąg to bym wolał krótką-alpra najlepiej-może uda się skombinować) i dobrze sie po tym połączeniu czuję choć chciałbym większej aktywizacji. Anafranil dołączyć? O zmianie fluo na razie nie myślę bo chce poznać dokładnie i do końca tą substancję a wcześniej jadłem sertralinę do 200 mg i prócz początkowego spida działania antydepresyjnego nie było.
  • 3250 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
mozesz dolaczyc, ale mala dawke,
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 179 / 3 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: rage13 »
teraz jestem na fluo 40 mg, mircie 30 mg, kloimipramina 30 mg, i zamierzam dodać jeszcze jakiś na dopaminę. do tego racze sie jeszcze klonami, baclofenem, tramadolem. :-D
  • 373 / 3 / 0
Co do tematu
Citabax 20mg dziennie raz
Spamilan 5mg 2x dziennie
poprawy brak
  • 373 / 3 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: samuraxo »
Lydia pisze:
celowo zjadłam keidyś około 4 opakowań (do konca nie pamiętma. mogły to byc 4 opakowania, ale równie dobrze 3,5lbo 5) perazyny cyzli ~4op.*20tab.*25mg=200mg.
ogólnie rzecz biorąc cąły czas spałam - nie potrafili mnie odbudzić, bo powieki same opadały a i siedzieć czy ustać nie umiałam, za każdym razem gdy wstałam po kilku krokach mdlałam, nie umiałam sie utrzymać na nogach, potem do szpitala mnie wywiexli i jeszcze przez jakieś 2 dni nie potrafiłam dłużej ustać - po kilku minutach mdlałam. wzrok mi zjebało na tyle, że przez jakis tydzień nawet gazety przeczytać nie umiałam.
brawo.... kto wie może następnym razem się przekręcisz
gratuluje, a bliskim współczuje tych przeżyć
  • 2497 / 49 / 0
rage13 pisze:
teraz jestem na fluo 40 mg, mircie 30 mg, kloimipramina 30 mg, i zamierzam dodać jeszcze jakiś na dopaminę. do tego racze sie jeszcze klonami, baclofenem, tramadolem. :-D
Co na dopamine planujesz?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
A co brać, żeby mieć energię w ciągu dnia? Kawa nic nie daje, Seroxat i Paro-merck mnie usypiały. Nie chce mi się normalnie żyć! Ciągle śpię i nie mam na nic siły. Czuję się wiecznie zmęczona. Masakra!!!
"... bo już dawno nasze mózgi wypełnione są Marią ...".
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.