Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 114 / / 0
mi się na bełty nie zbiera jak łącze wóde z baką , gorzej z aco bo kiedyś byłem tak średnio wypity i wjebałem 90 tabsów DXM , pamiętam tylko jak po 2h wstałem naćpany do okna żeby ... :kotz: :D
  • 1519 / 20 / 0
No na wszelkie mdłości mj jest dobra, więc jak są problemy żołądkowe po alko to mj radzi sobie z nimi bez problemu
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 461 / 7 / 0
Na kacu jak najbardziej ;)
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
I to jest najlepsze lekarstwo na kaca, a nie jakieś 2kc czy jakieś inne :)
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 681 / 10 / 0
EdwardZnienacka pisze:
I to jest najlepsze lekarstwo na kaca, a nie jakieś 2kc czy jakieś inne :)
popieram w 100% ! blancika człowiek spali, to i zaraz jest w stanie przyjąć coś do jedzenia i normalnie się ogarnąć :)
  • 39 / / 0
Kilka zimnych piwek pitych bardzo powoli, wybor slonych przekasek typu Paluszki orzeszki, slonecznik, ostre jedzenie, noi oczywiscie sensi. Dobry wybor ale jak ktos pali czesto, albo codziennie to wiadomo lepiej tylko jarac.
  • 198 / 1 / 0
mam pytanie co do łączenia mj z jabolem :-D
założę sie ze ktos juz taki mix przerobił. ja juz probowalem z roznymi alkoholami i ze wszystkimi wchodzi oprócz wódy.
  • 332 / 38 / 0
Hugues de Payns pisze:
mam pytanie co do łączenia mj z jabolem :-D
założę sie ze ktos juz taki mix przerobił. ja juz probowalem z roznymi alkoholami i ze wszystkimi wchodzi oprócz wódy.
Jak najbardziej daję radę takie połączenie, kiedyś jak słabo było z hajsem u mnie to brałem codziennie z ziomkiem 0,5 g do tego tanie wino typu cytryna, wiśnia, beczkowe, owoce leśne itp i faza robiła się przyjemna :D.
oth pisze:
Dobry wybor ale jak ktos pali czesto, albo codziennie to wiadomo lepiej tylko jarac.
?? Czemu wg Ciebie lepiej tylko jarac bez alko gdy pali się codziennie ? Jaram codziennie już ładnych parę lat i wydaję mi się że mj+ browary to najlepsze połączenie, rzadko palę bez piwka :-D, szczególnie latem.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 2129 / 30 / 0
Kilka kieliszków czystej, potem mj. Dobry, euforyczny miks, ale koniecznie w takiej kolejności.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1290 / 7 / 0
Tak jak poprzednik, najpierw alko, później mj i euforia boska. Ja za czystą nie przepadam, ale te 2-3 piwka wypite na szybko, później ze 2-3 tłoczki i jest zajebiście na czas działania alkoholu. O wiele lepiej niż sama mj, dlatego robię tak dużo częściej niż kiedyś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.