Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 693 / 7 / 0
Wczoraj wzialem 50-60mg na pierwszy raz. Czy dzisiaj musialbym wzisiac dużo wiecej, żeby coś poczuć? Szybko na to rośnie tolerka?
  • 343 / 3 / 0
a może opiszesz jak siadło te 50-60mg ?
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 693 / 7 / 0
Bardzo fajnie, luzik chillout. Tak jak alkohol dziala na mnie depresyjnie tak bacoflen wprost przeciwnie. Lekka euforia, np około 1 wnocy pod prysznicem darłem się na całą chatę bo mi się to wtedy akurat podobało. Ale też chęć rozjebania czegoś- taki kryminogenny ten baclofen. Prawda jest taka, że ani alko ani benzo nie działają tak fajnie jak baclofen. Ciekawe tylko jak z tolerką?
  • 138 / 2 / 0
Ja pierdole jakie ćpuny :D hehe. Jak juz ćpać to mefedron, mdma, grzyby i kwasy a nie takie dziadostwa :D ew. browarki z kolegami, ale cpanie po to żeby ćpać jest chujjowe
  • 343 / 3 / 0
to spierdalaj pić i ćpać mefa i nie śmieć w temacie .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 286 / 5 / 0
aree zdawaj relacje przy następnych próbach
  • 1718 / 9 / 0
Ronsons Zigzag pisze:
Ja pierdole jakie ćpuny :D hehe. Jak juz ćpać to mefedron, mdma, grzyby i kwasy a nie takie dziadostwa :D ew. browarki z kolegami, ale cpanie po to żeby ćpać jest chujjowe
Akurat mefedron to gowno, ot taki kolejny RC.
  • 308 / 1 / 0
warmshade pisze:
czasem u mnie pojawiaja sie bole plecow a czasem nie nie wiem od czego to zalezy dzieje sie tak od wielu lat mojej znajomosci z ta tabletka i nie mam pojecia czemu raz wystepuje a raz nie - ma ktos tak jeszcze ... ? (paracetamol wystarcza do wylaczenia tego bolu)
bo ten lek rozluźnia mięśnie szkieletowe. to jego podstawowe zadanie. efekt psychotropowy jest uboczny. możesz mieć np lekkie skrzywienie kręgosłupa - nagłe rozluźnienie mięśni powoduje nieprawidłową postawę i może boleć. mogą też występować nerwobóle w klatce piersiowej.

brałem ten lek na różne sposoby. w miksach z alko i opiatami bywa niebezpiecznie; czasami bardzo. świetnie sprawdza się z jaraniem - powiedziałbym że jest lekko psychodelicznie;) ogólnie baklo luzuje troszkę jak benzo+alko ale jeszcze łatwiej z nim przesadzić. przy przedawkowaniu pojawiają się silne paraliże, spastykowanie, depresja oddechowa(!), dysforia i psychozy (o ile zachowujemy jeszcze świadomość;)

branie wysokich dawek jest niebezpieczne. zwłaszcza nagłe wskakiwanie. na wysokie dawki (powyżej 50mg) najlepiej wchodzić stopniowo bo na każdego działa to inaczej. zdecydowanie zaczynać od małych dawek - nie bez powodu dziesiątki są podzielne a 25ki już nie.

ogólnie to nie warto tego ćpać i mieszać z innymi rzeczami, bo łatwo sobie zrobić kuku. ten lek dobrze sprawdza się jako lek właśnie (w dawkach terapeutycznych brany w ciągach) - rozluźnia, ułatwia zasypianie i poprawia/stabilizuje nastrój. uzależnia. efekty odstawienia po długim ciągu nieco podobne jak przy odstawianiu benzo, ale znacznie łatwiej to ogarnąć, bo trwają dość krótko - przynajmniej u mnie po 3ech dniach wszystko powoli wraca do normy. przy benzo nieprzyjmna pizda na 3ci dzień dopiero się rozkręca :gun: a najgorsze jest wrażenie, że nigdy nie minie.

ps.@ronson - znasz ciekawe zabawki. baw się nimi ostrożnie, bo przyjdzie czas, że bez takiego "dziadostwa" nie wyjdziesz z domu. peace
  • 693 / 7 / 0
Dzisiaj stestuje 100mg, mam nadzieje ze nie bedzie za dużo.
  • 329 / 6 / 0
Ja kiedyś stosowałem dawki 150 mg i więcej, nieraz miksując z wieloma rzeczami (co nie znaczy, że na Ciebie równie dobrze to zadziała). Ogólnie fajnie, ale wydaje mi się, że właśnie od większych dawek wyrobiła mi się tolerancja. Drug fajny też do towarzystwa (zwłaszcza panienek) - polecam :-D Właściwie to jak dla mnie nawet troszkę szkoda brać go samemu
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.