Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Pytanko, odnośnie przygotowania. Jaki spiryt, jakie proporcje do przygotowania diazepamu i.v.?
Mam lekkie wątpliwości, bo na forum się przewijają info o spirytusie 0,2%, salicylowym, i retyfikowanym. Wolę nie walić tych 2 ostatnich zbytnio. I ile gliceryny dać?
[ external image ]
No i oczywiście jak to przyżądzić? rozpuścić w wodzie czy jak, no i jaką dawke najlepiej zajebać?
Jedynym podobno rozpuszczalnym benzo w wodzie jest midazolam i tego bym moze jeszcze sprobowal.
Probowalem IV alpry (teoretycznie tez rrozpuszczalna w wodzie) i 10x lepiej poprostu ja polknac.
Dziekuje to wszystko...
Proszę o szybką odpowiedź.
Głównie chodzi o to czy trzeba to jakoś odsączać, ale chyba nie, jest w kapsułkach, dobrze się chyba rozpuści, całkowicie?
Od dzisiaj benzo tylko tak wale, najlepszy sposob, ze wzgledu na szybkosc, moc itd... Nie musze z zapchanym nosem chodzic caly dzien albo nic nie jesc, zeby polknac..
Plyn mam podobny do mleka, przy filtrze zostaje troche prochu, czyli pewnie wypelniacze. Okolo 0.5ml mam na strzala... Nic nie szczypie, wszystko piekniusio.
Polecam.
moor1992 pisze:płyn mam podobny do mleka
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.