Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
one by one we will take you
a na wizycie u PSYCHIATRY za 200zł można wyciągnąc w granicach 6-9op klona 2mg/alpry 1mg.... ludzie, do kogo wy chodzicie, jak wy rozmawiacie z tymi lekarzami
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
dobra edytuję:
zdarza mi się też pić dużo kawy i biorę co najmiej na dobę 10 coaxilów.
Można nasenie wrzucić olanzapina albo haloperidol?
proszę o szybką odpowedź.
scalono - 505
Ok problem rozwiązany chyba.To nie kwestia, że benzynki nie działają tylko to, że zasypiam czy włączonym laptopie i zbyt ciepłym pomieszczeniu jak wyłączę go to jest git oraz się nie denerwuję.Do tego odstawiam na jakiś czas Coaxil, bo on spiduje oraz kawę.Lerivonu też wydaję mi się, że pogarsza sen mimo komponenty nasennej w dawce 120 mg, go skreślam.
Scalono x2 — CATCHaFALL
Ja byłem u rodzinnego zapłaciłem za wizytę 120 zł i wyrwałem 4 paki Elenium 25 mg i 180 tab Tianesalu i jeszcze pytał coś jeszcze do tego chcę.Zobaczył tylko papiery i nara, jeszcze nie chciałem go bardziej ukręcać z myślą o następnej wizycie i chęci na 7 pak estazolamu.
Scalono — CATCHaFALL
Oczywiście zarzucałem te 50 mg przed braniem frytki.
A zjadłem 19 tab Elenium, bo kolega mi prawdopodobnie zajebał z blistra jednego tab jak był u mnie.Nie złapałem go na gorącym to lipa, albo zgubiłem to cudo i tyle.
@kiper
Czytałem różne stronki kulturystyczne jak na przykład SFD i polecają tam diazepam na cyklu oraz stoswanie GHB, bo stymuluje chormony anaboliczne.W sumie te benzo co wymieniłeś też są spoko, estazolam tzf ma dużą komponęte naseną i szybki półrozpad.Ja od siebie polecę ci jeszcze nie bzd Imovane, ale to bierzesz 3-4 taby.
proszę, nie nakłaniaj @kipera, żeby się rzucał zopiklon i na dzień dobry jadł 4 tabsy.
Półtrwanie Chlordiazepoksydu to 24-48h i to jest chyba okres działania tej substancji?Ale tabelki mówią, że metabolity utrzymują się 200h?????
Czas, w jakim w organizmie utrzymują się metabolity to mocno przybliżona wartość podawana przez producenta (chyba?), natomiast tą wartość możesz olać, bo jest mocno przybliżona i nie ma nic wspólnego z nauką. Jak chcesz sobie zobaczyć ile naprawdę będziesz miał danego leku w sobie za 5 dni, to oblicz to samodzielnie używając okresu półtrwania.
No i teraz najważniejsze - jakie właściwie jest Twoje pytanie?
Na koniec, mam do Ciebie prośbę. Przy mniej więcej połowie Twoich postów widnieje ostatnio adnotacja scalono. Byłoby nam bardzo miło, gdybyś przestał pisać post pod postem - nam oszczędzisz pracy, a sobie warnów i wynikających z nich konsekwencji. Oczywiście czasem nie ma wyjścia, bo przypomni się jakaś kluczowa kwestia, ale Ty tutaj nie dopisałeś nic konkretnego. Mamy nadzieję, że dasz radę ;)
@kiper a czy muszą być to benzo? co z lekami z innych grup?
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.