Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 94 / 19 / 0
Pare dni temu kupilem emke i troche ice meth (0.25). Nigdy nie brałem meth, dlatego bardzo sie zajarałem faktem, że ją spróbuje. Następnego dnia miałem do pracy, wiec stwierdziłem, że wezmę tej mety 5-10mg, (głowie świtało mi, że na opakowaniu Pervitinu było napisane, że 1-2 tabletki zaspokoją senność na około 6h), a jak wstane to wezme jakies 30mg. Nie powiem, poczułem tak bardzo mała ilość. Akurat bralem fete pare godzin wczesniej, wiec zwałe to zabiło i lekko pobudziło oraz o dziwo, bardzo podbilo libido. Przeraziło mnie, jakie to jest mocne, że doslownie krysztalek jak ziarnko piasku, tak potrafi zadziałać. Godzine pozniej wzialem MDMA i czytalem wiecej o mecie, co doprowadziło do decyzji, że wyjebie to kibla. Tak zrobiłem. Minęło pare dni od tego incydentu i z jednej strony sie ciesze, z drugiej żałuje, lecz ciągle nie moge o tym zapomnieć...

Taka oto opowieść. Być może jestem debilem co marnuje temat, a być może to była jedna z mądrzejszych decyzji w życiu. Jedno jest pewne, czas pokaże...
w życiu trzeba wszystkiego spróbować :liść: :nos: :hel:
  • 94 / 19 / 0
Dobra jednak ciekawość dała w górę i przy okazji zakupu paki alpry dla ziomka, zakupiłem również 0.2 wspomnianego wyżej ice i tym razem nie wyjebałem tego do kibla xD. Mijają właśnie 24h od tamtego czasu, przed chwilą tarowałem i zużyłem 100mg. Generalnie przez wiele lat doświadczeń, preferuje małe dawki wraz z myślą filozoficzną "Im mniej zajebiesz, tym mniejsza zwała", dlatego waliłem tak na oko średnio 15-20mg. Muszę przyznać, że no jest to mocne, długo trzyma (dopiero tak po 4-5h czuje, że zaczyna schodzić i układ nagrody domaga się więcej), aczkolwiek dalej preferuję fetę, tym bardziej jak ją sobie oczyszczę. Zauważyłem też, że o wiele mocniej wpływa to na ciało i głowę. Skórę mam taką jakąś suchą i czuję, że serce trochę dostało po dupie. Ostatnio miałem ciąg 2 tygodniowy na fecie (normalnie spałem i jadłem, po prostu robiłem to z głową) i takich problemów w ogóle nie miałem. Dziś w pracy miałem jakieś lekkie schizy i dziwną derealizację w pewnych momentach i naprawdę, gdyby nie to, że od kolegi za fatygę dostałem parę alproxów, to dosyć mocno bym się męczył. Teraz też się zawiodłem, bo zarzuciłem sobie ~30mg oksykodonu i do tego trochę mety po godzinie, z myślą, że zrobie sobię coś ala speedballa. Oczywiście ta meta musiała to przebić i teraz tylko ją praktycznie czuję. No jedynym plusem i przewagą nad fetą, jest to, że nadaje się lepiej do pracy umysłowej. Dziś w pracy leciałem na full focusie przez parę godzin i imo odjebałem kawał dobrego frontendu dla mojego nowego projektu, jednocześnie robiąc bez zarzutów moje obowiązki związane z moją pracą, a nie powiedzmy "hobby". Eh mam nadzieję, że uda mi się zasnąć przynajmniej na 2-3h przed pojsciem do pracy, jak zarzucę alprę i odmówię pacierz.
w życiu trzeba wszystkiego spróbować :liść: :nos: :hel:
  • 2598 / 542 / 0
@wez_sie_ogarnij Gdzie miała miejsce sytuacja z tą dziewczyną opisana przez Ciebie na poprzednich stronach? Zastanawia mnie, gdzie jest takie zagłębie meth, żeby pół dworca chodziło naćpane.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 66 / 13 / 0
@Vetulani44 przecież każdy to wie że "zagłębie" meth to jest śląsk, wrocław, legnica.
  • 2598 / 542 / 0
@boller Nigdzie nie było powiedziane, że sytuacja miała miejsce w kraju, a methheady bardziej mi się kojarzą z zachodem.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 110 / 29 / 0
09 lutego 2024Vetulani44 pisze:
@wez_sie_ogarnij Gdzie miała miejsce sytuacja z tą dziewczyną opisana przez Ciebie na poprzednich stronach? Zastanawia mnie, gdzie jest takie zagłębie meth, żeby pół dworca chodziło naćpane.
Ze wzgledow oczywistych nie będę podawał miejscowości. Miasto przygraniczne
I poważnie mówię, rumunów się szlaja od chuja i w większości robią ludzi w chuja. Ja po trzydniowym cugu vapo powiedziałem sobie że wolę fetę, bo meth rysuje płytę od pierwszego razu. A kolega stronę wcześniej dobrze mówi, stymulanty (przynajmniej z kwetiapiną, nie wiem jak wiem jak inne neurolepy) gryzie się. Zaczyna zamulać a serce napierdala w rytmie hard disco. Ja tak miałem i więcej tego nie połączę. Chyba najlepsza jest olanzapina no i benzo oczywiście, alko.
Pzdr
  • 7 / 1 / 0
Pytanie. Zarzucona piguła m-AMP 40 mg. Efektów nic, a z moczu positive i na meth I zwykła amph. O co chodzi? Tolerancja? Jakiś szajs? Za niskie dawkowanie?
https://hyperreal_upp
  • 917 / 235 / 0
Mam pytanko, jako że z piko słabo się znam, powiedzcie proszę czy jak 2 godziny przed wapowaniem piko, wziąłem 200 cmc i 1mg klona i 70ml metadonu zwykłego, to może by opcja że piko nie zadziała? albo zadział później? a może od razu zaraz że 150mg?Co sądzicie o tym?
  • 3245 / 617 / 0
Wogóle samo piko jest zależne od jakości sortu, a z takim przepisem na mix lotu piko bym nie oczekiwał wyraznego, tzn zadziałać może, ale bez niuansów metamfetaminy.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
@^jak się wapuje to ile trzeba wciągnąć tych buchow i czy od razu czuć rush , czy narasta tak jak przy braunie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.