Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
zapewne to efedryna tak na mnie dziala z kofeina wiec jak zejde nagle nic mi nie bedzie czy zazywac benzo przez jakis czas ? jak z tego gowna zejsc ?
  • 9476 / 1864 / 2
Produkt który podałeś nie zawiera efki, jeśli zawiera to ulotkę można wywalić.

Jak zejść można pomyśleć jak zna się skład.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 785 / 16 / 0
wydaje mi sie ze to od yohimbiny jestem taki pobudzony lapia mnie stany lekowe i libido strasznie wysokie prawda ? do tego wale wenlafaksyne ktora daje na noradrenaline i anafranil nic mi sienie stanie ?
  • 9476 / 1864 / 2
W składzie super który podałeś nie ma yohy.
Sprawdź dokładnie nazwę czy nie ma dopisku hardcore, limited edition.
Ja sprawdzam czysta wersje vol5
Wchodzić i głosować
  • 785 / 16 / 0
to jest hardcore wiec ktore skladniki tak dzialaja jest tam yohimbina i to w hu wielka dawka az trzy rodzaje widze
  • 9476 / 1864 / 2
A do tego rhodiola (imao)
Niacyna (blokuje ktorys cyp)
B12 podbija działanie

Uderz do kompetentnych bo będzie lipa.
Wchodzić i głosować
  • 785 / 16 / 0
do kogo xd co moze sie stac ?
  • 9 / / 0
Co możecie polecić, dla osoby typowo introwertycznej?
Nie mam problemów z ludźmi, nie jestem nieśmiały ale często mało się odzywam. Jestem lubiany, ale chciałbym zacząć więcej rozmawiać, o pomysłach, czy nie zastanawiać się czasem co powiedzieć.
Chciałbym zwiększyć swoją produktywność, mam mnóstwo pomysłów, ale czasem nie chce mi się w nie zagłębiać.
Dodatkowo praca w it, typowo analityczna.
Czy noopept, cholina, może b complex będzie dla mnie dobry?
Żeby zwiększyć obroty, czasem więcej się wygadać i lepiej działać?
  • 1070 / 137 / 0
@bokoo zawsze będę to pisał: Phenibut zamienia introwertyków w ekstrawertykow. Bedziesz miał ochotę gadać ze wszystkimi. Tylko nie popłyn za bardzo bo skończy sie źle, jedynie doraźnie.
  • 529 / 16 / 0
No wlasnie, dzialanie doraźne a co do użytku stałego?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.