Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 3732 / 45 / 0
Fajna postac NLZ. Moj stary gra w Elder Scrolls i ma nick ´mokra´, wiec ja wszystko rozumiem.
Czego jestes ciekaw? Wszystko opisalam w ´3-MeO-PCP watek ogolny´. Nic takiego sie nie stalo, zwyczajnie umarlam i narodzilam sie na nowo do zycia, ktore jest gorsze niz bylo. I ktos wycial mnie pol. :-(

otwieram piwo za tych, co nie mogo (?)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1854 / 217 / 37
To ja też otwieram, walę dodatkowo bonia i zastanawiam się nad diazepamem, bo mam dwa blistry po 14 sztuk każdy. Szkoda tylko, że 5mg.
  • 1343 / 18 / 0
Pytanie moze powinienem dać w dziale pytania, no ale
To mozliwe, ze 75mg Tramalu działa na mnie a 150mg kody prawie wcale?
I jak to jest z TLPD (wykluczajac zespół serotoninowy)?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 839 / 69 / 0
Ale co jak jest z TLPD? Wyrażaj się jaśniej. I tak, możliwe, że tramal działa, a koda nie. Dlaczego miałoby to być niemożliwe ;)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1343 / 18 / 0
TLPD powinny blokować działanie kodeiny/DXM'u. Ja jednak nawet na odstawce gorzej czułem THC, DXM i kode.
Co wiecej, amitryptylina jest agonista jednego receptora opioidowego, wiec moze sie kłócić z kodą/tramcem.
Problem mam, bo mam 8 tabletek zaldiaru (37,5mg tramca), a mnie wził silny ból migrenowy.
Spać nie pójde, bo ostatnio sypiam ponad 9h i szkoda dnia, praktycznie wszystkie NLPZ maja albo poważne skutki uboczne, kodeina jak wspomiałem - w dawce 180 nawet nie działała przeciwbólowo.
Boje sie, ze jak mi sie uda dostać do neurologa, to albo weźmie mnie za ćpuna (jezeli powiedziałbym, ze byłem leczony juz neurologicznie), albo przepisze efferalgan i truj sie kodą, niczym fajkami które nic zreszta nie działaja :/ Co o tym mysliice?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 160 / 20 / 0
Pracuje na poludniowym wybrzezu UK
  • 1262 / 17 / 0
Wawoj ale twojemu partnerowi coś się stało?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Eee, no, niby nie. Tzn. nie widzielismy sie od ponad dwoch tygodni, a nie mam z nim kontaktu czwarty dzien. Nie wiem dlaczego, gdyz ja tego kontaktu usilnie szukam, nawet tesc nie odbiera ode mnie telefonow. Smierdzi mi to robieniem mnie w wala lub czyms cokolwiek powazniejszym, dlatego tym ciezej mi dotrzymac obietnic danych samej sobie. W kazdym razie uznalam, ze cokolwiek by sie nie dzialo, ja i tak bede w porzadku. :-) Choc wolalabym miec pewnosc, byla co, bylebym wiedziala.
Coby bylo do tematu - Kosmo pewnie napral sie kodeina z DXM i spierdala w Bieszczadach przed dzikami. A jelenie zostaly tuuutaj. :*)

[ external image ]
on wie
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 2972 / 252 / 0
Ćpanie kody 2x dziennie nie jest normalne. Czemu to gówno tak krótko działa :(
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 21 / / 0
Jest tutaj ktoś z Warszawy i wie gdzie można kupić thio w dobrej cenie? W mojej okolicy najtaniej można dostać za niecałe 8 zł :zzz: .
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.