Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4935 / 859 / 0
@up to prawda 25c jest mocno wizualne, wyobraz sobie co ja widzialem po 6-7 mg %-D
  • 2881 / 301 / 0
I tak lepszą wizaulną frajdę da się uzyskać poprzez miksowanie
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 827 / 33 / 0
Miks po 1mg c i b wizualnie i mentalnie mnie zabił. Przeżyłem te czesto wspominane ego death którego prędzej sobie nie potrafiłem wyobrazić. Z osobna te nbome po 2mg działają zupełnie inaczej
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 3 / 0
Zdeklarowane było 1,2mg 25C-NBOMe na kartoniku, ale działanie było subtelne i znikome, pożałowałem że nie miałem kanna. Zmian w psychice niewiele, lekka psychostymulacja, jedna rzecz która wizualnie potrafiła usatysfakcjonować to lustro. Na ścianach i materiałach można było dostrzec bezbarwne wzory. CEV'y były takie same jakie mam na trzeźwo, no może minimalnie mocniejsze. Tolerka zerowa ostatni kontakt z psychodelikami w styczniu(25i) Jestem psychodelicznie niedojebany. To jak z tą tolerką krzyżową z tryptaminami i DOx? Kiedy co można zarzucać? Może 2C-P? Kiedy?
"Najtrudniej dotrzeć do samego siebie." Marek Aureliusz
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
  • 326 / 33 / 0
Wczoraj jedzone 1mg, jakbym zarzucił 2.2mg to podziała zadowalająco ? Czy agonizm receptorów da mi sam BL i złe samopoczucie ?
  • 129 / 10 / 0
będzie grubo, bardzo mocno kolorowo i bodyload większy raczej nie będzie, samopoczucie powinno być większe, u mnie w kazdym razie po zwiekszeniu dawki nic sie nie zmieniło, 1mg jezeli chodzi o euforie to chyba max
  • 1443 / 75 / 0
Niekoniecznie. Ciężko przewidzieć działanie u innej osoby, ale na pewno warto poczekać chociaż kilka dni, bo równie dobrze może się skończyć tylko na bl, bez działania psychodelicznego i wizuali.
Pan Andrzej chyba nie słyszał o tolerce, może dlatego jak wrzucił coś parę lat temu, to mu się zawiesiło %-D
Sorry za taki wisielczy humor :D
LSD - Piękna i Bestia
  • 326 / 33 / 0
Scone, tym tekstem o Andrzeju to żeś mnie teraz rozwalił na pare dobrych minut :-D pomimo tolerki działa, jednak słabiej niż 1mg bez tolerancji, ale s&s nadrabiają więc święta spędzam kolorowo :listen:
  • 38 / / 0
Mi niestety nbomy nie podchodzą. Wydają się płytsze od tryptamin. Co prawda większa euforia i więcej energii, ale brakuje mi tej głębi którą odczuwam po np homecie czy acodmt
  • 70 / 2 / 0
serotoninowy pisze:
@up to prawda 25c jest mocno wizualne, wyobraz sobie co ja widzialem po 6-7 mg %-D
A jak z Twoją tolerką/ doświadczeniem z nbome przed tą "przygodą"?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.