Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / 2 / 0
Re: Fentanyl.
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Kurwik, fenta grzejesz? :>
Excellence.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Jak dają to biorę. Dostałem kiedyś od kolegi mały kawałek, na dwie fazki. Rozdał plaster bo raz spróbował, a to był jego pierwszy kontakt z opio, wziął kawał plastra i zżuł. Wymiotował, słabł, potem się położył i pospał ale jak wstał to dalej był wręcz oszołomiony :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Już nie uważasz opio za najgorszy syf? :-D
Excellence.
  • 953 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: dolcze »
@carnage9
matifen najepiej do żucia albo dodupnie dać, bo na 99% nie da się tego palić.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 120 / 1 / 0
Przedawkowanie fenta przy pierwszym razie często kończy się bólem głowy i zawrotami, co nie jest przyjemne i faktycznie odrzuca od substancji. Przedawkowanie to nie od razu zapaść, depresja układu oddechowego czy zgon. Mnie czasami dopadały kurewskie bóle głowy po przedawkowaniu, jak za często paliłem. To wcale nie było fajne. Natomiast zdarzało się to tylko na początku terapii fentem, później jak organizm się przyzwyczaił i jak znał już swoja barierę progową oraz granicę przedawkowania i ja się wpasowałem idealnie dawką w złoty przedział, to było najlepiej - i to każdemu musi się podobać, nie uwierzę jak ktoś powie, że nie.
Także dolcze, jeszcze kilka dawek aż się wkomponujesz.
Uwaga! Użytkownik NotEvenTwice jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
nie widzę sensu w braniu następnych dawek, kompletnie.
dla mnie fent był ciekawostką, coś w stylu pogłaskania kozy w zoo: spoko, całkiem fajnie, ale kurwa nie muszę sobie kupować kozy, żeby ją codziennie głaskać, ten raz mi wystarczy.

no i tak się okazało, że tamtego wieczoru przerobiłam 1,5-2mg o.O
Ostatnio zmieniony 13 października 2012 przez dolcze, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 381 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: carnage9 »
w takim razie, taki jeden plasterek z opakowania z 5cioma po 50, na ile czesci moge podzielić do zucia?
  • 3216 / 395 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Zacznij od 1/10 i zobacz jak podziała na ciebie, jak po 40-60min będzie za słabo to możesz dorzucić.
  • 120 / 1 / 0
Od przedawkowania, podobne czasami jest po innych opio (zwłaszcza po buprze i trampku). Jak organizm się przyzwyczai to już nie boli, moje pierwsze 4-5 dni ciągu na fencie to koszmarny ból głowy wstawanie rano na ślepo, w ogóle nic nie widziałem i głowa bolała. Porównuję to właśnie do tego jak brałem za dużo bupry bez tolerki. Po paru dniach ból ustąpił a fentanyl okazał się Świętym Graalem.
Uwaga! Użytkownik NotEvenTwice jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
po buprze nigdy mnie głowa nie bolała.

nadal nie łapię sensu fenta. 20mg morfiny i.v. jest o wiele przyjemniejsze niż 0,5mg fentanylu przyjętego tą samą drogą.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.