Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 631 / 0
[mention]cooler2904[/mention] Jest dobry i ma potencjał rekreacyjny, ale to rzeźnik tolerancji na benzodiazepiny, dawkuj bardzo ostrożnie - najlepiej insulinówką mając roztwór.

3 mg alpry to nie jest wysoka tolerka Kolego, na szczęście dla Ciebie... Gdy nie czuć listka, można się zastanowić. ;-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 92 / 3 / 0
Ok dzięki. Clonazolam sproboje ale za jakis czas dopiero. Mam mozliwosc zamowic w tab. Benzo inaczej jak pod jezyk jeszcze nie bralem. Musialby mnie kto nauczyc jak rozcienczac w glikolu itp a nepewno nie uczylbym sie tego robic na takim mocnym benzo jak te o ktorym mowimy.
Dzięki i Pozdrawiam.
  • 2897 / 619 / 10
W wątku o etizolamie na pewno znajdziesz wskazówki jak się robi roztwory w glikolu/alkoholu.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 712 / 83 / 2
Najprostsze sposoby są najlepsze. A poza tym jeden vendor ma rozpuszczony klonazolam.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 11 / 0
Po zażyciu jednorazowej dawki etizolamu (2mg) o godzinie 20:00 i kolejnej dawki klona (0,25mg) o godzinie 22:00 poszedłem słodko spać. Proszę powiedzcie mi czy kolejnego dnia mogę bez obaw już spożywać alkohol? Jeżeli nie, to jak długo to krąży w organizmie, żebym potem mógł bez obaw spożywać alkohol.
  • 5035 / 892 / 0
Możesz, nie umrzesz. Działanie alkoholu może być jedynie delikatnie nasilone.
  • 8103 / 912 / 0
[mention]zarlaczbialy[/mention]
Spokojnie da rade wypic te 2-3 piwa czy 300 ml wódy, mozesz jeszcze lekko odczuwac benzo, ale to minimalnie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 219 / 18 / 0
@up, @zarlaczbialy:
Klonazepam w organizmie siedzi o wiele dłużej niż jest wyczuwalny, no i reakcja będzie też zależała od Twojej tolerancji.
*Raczej* nic się nie stanie, ale *na pewno* nie jest to wskazane. Zdecydowanie bym sobie odpuścił na Twoim miejscu, zwłaszcza jeśli sam nie wiesz jak mocno w takiej sytuacji Cię sieknie, bo na ten moment alko na 100% jeszcze będzie Ci wchodziło mocniej.
I owszem, zalecenia dotyczące benzo i alko są mocno ostrożne (zresztą w chorobach leczonych BZD nie ma po prostu po co ich mieszać), ale jak się z taką mieszanką nie jest ekstremalnie uważnym, to można liczyć tylko na strzała flumazenilu.
Weź pod uwagę, że BZD i alko swoje działanie nie sumują, a mnożą. BZD przyłączają się do tego samego receptora, co jeden z metabolitów alkoholu, i modyfikują jego działanie w taki sposób, że reakcja neuronu na alkohol jest o wiele silniejsza.

E: Wybaczcie offtop, ale BZD są zdradliwe na następny dzień i bez alkoholu.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
UWAGA: zalecana swiadomosc co do dawkowania. Pomylki mialy dla mnie fatalne skutki

Hejka,
To moj pierwszy wpis na forum mimo, ze czytam hyperreal od ok. 10 lat,
To dzieki temu forum dowiedzialem sie o najlepszych RC (metylonie, mefie, 6ABP czy 2-FA a takze wyrobilem sobie zdrowy nawyk informowania sie o roznych substancjach przed ich wyprobowaniem m.in wt zakresie zasad bezpieczenstwa i dawkowania.
Jestem tu zapewne emerytem (ma 42 lata) i swoje pierwsze doswiadczenia z uzywkami/narkotykami datuje na rok 1994, czas przed internetem, czas kiedy brakowalo rzetelnej informacji na wiadome tematy. W latach 90 testowanie bylo bardziej niebezpieczne niz dzis bo nie bylo wiedzy o zagrozeniach/ Dawkowaniu etc.
Wiedze czerpalo sie prawie wylacznie od ziomkow, ktorzy gowno wiedzieli.
Stad zaliczylem kilka traumatycznych historii z dragami przed era tego forum (fatalne w skutach pomieszanie alko z mocnymi pigulami, albo wziecie 3-4. Mocnych dropow w ciagu 2 godzin bo nie wchodzily co skonczylo sie soozniona mega- kulminacja..) kto pamieta historie zgonow na Wybrzezu w 2000 roku po UFO ze spoznionym ladowaniem) ten wie, ze mialem szczescie.

Dobra. Sorry za przydlugi wstep i off-topic. Chcialem OSTRZEZEC przed KLONAZOLEM!
A wlasciwie przed jego przedawkowaniem., wynikajacym z niewiedzy ( Nie przeczytaniem dawkowania nowej substancji). Mea Culpa. Jako rozsadny uzytkownik nauczony zeby najpierw poczytac a pozniej konsumowac dalem tym razem dupy :) i skonczylo sie fatalnie: dotarlem do pracy, ale wstanie niezdolnym do pracy! Musialem wziasc wolny dzien bo wygladalem i czulem sie rano jak pijany!
Objawy tego chujowego stanu to:
-nieogar (niezdolnosc do pracy intelektualnej) podchadzacy pod debilizm
- niewyrazna mowa,
-problemy z rownowaga i blednikiem,
- problemy z pamiecia / amnezja
Wszamalem wczoraj wieczorem/ w nocy lacznie 1 mg, dwie dawki po 0.5 mg
Per analogia do ETI, ktore znam.
Rezultat: brak snu ( bralem MDPHP rownoczesnie).
Najciekawsze jest to, ze pamietam tylko pierwsza pigule 0,5
Nangorsze, ze ten nieogar na razie nie ustepuje:(

Moze juz to bylo walkowane (nie czytalem caleo watku) ale sadze, nie zaszkodzi przypomniec:
UWAGA NA DAWKOWANIE !!
  • 427 / 43 / 0
Ja tam nie wiem, ale ja wale po 4-5mg c-zolamu i wtedy jest fajnie. Włącza mi się tryb pisarza i piszę sobie różne artykuły - później na trzeźwo je sprawdzam i nie jest najgorzej. C-zolam 4-5mg pewnie wielu by wywrócił do góry nogami, ale dla mnie to jest optymalna dawka. Puszczają hamulce i można puścić wodzę fantazji i przelać je na papier. Serio lubię c-zolam, ale raz na jakiś czas, bo inaczej 2 tyg. na takich dawkach i już masz zagwarantowane skutki odstawienne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.