Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
06 czerwca 2021mekka pisze:Może ci ocet zwietrzał ;p05 czerwca 2021Retrowirus pisze: Czyli 3 koty, jeden za drugim ledwie średni?
Tak, tym samym sposobem co wcześniej. Wszystko wyszło dokładnie takie jak zawsze. Ostatnie kocenie było z 2 tygodnie temu, ale poszła tam jedna czy dwie paczki. Nigdy żadnych ciągów nie robiłem, a teraz efekt właśnie był spłycony moim zdaniem do fazy po tygodniowym cugu. Leków żadnych nie biorę, dbam o dietę i zdrowy tryb życia. Nie mam pojęcia o co chodzi, ale taki wkurwiony dawno nie byłem. Odczekam teraz dwa tygodnie i znowu spróbuję. Może pr lepiej zadziała, bo dojapnie zdarza się pić na granicy połykania rzygów. Dzięki za odp.![]()
Żartuje. O ile nie włączyłeś ostatnio jakichś nowych leków lub dragów, to zawl wine na trzęsące się ręce . Badum tss
"Rutyna to rzecz zgubna "
06 czerwca 2021cbsz pisze: dokładnie z acataru, rzadko robiłem z sudafedu bo nie chciało mi się zmywać otoczek
Triplorydyna zawarta w Acatarze - to antyhistamina
Leki antyhistaminowe wykazują dodatkowe działania blokujące inne receptory jak dopaminergiczne czy cholinergiczne, przez co w ich przypadku częściej mówi się o działaniach niepożądanych.
m.in zwiększają skórcz mięsnia sercowego... co większej dawce może powodować tachykardię zatokową.
Polecam ( o ile można polecac robienie narkotyków co nie jest zamysłem tego wpisu ) zrobić syntezę z Apselanu.
Uwierz mi poczujesz róznicę, zarówno w samym działaniu jak i zjeździe, którego praktycznie brak.
Polecam ( bezpieczne ) dawki z przedziału 12-15 tabletek ... natomiast kocur ujawnia się przy 21 tabletach ;)
Acatar ogólnie odradzam każdemu, kto chce miec czystą fazę.
Niektórzy ( w tym ja sam ) lubia dodatkową stymulację jaką daje kop triplorydyny, nie każdemu się to musi podobać.
Kto chce konkretny CHILL ( który w sumie jest najważniejszy w efedronie, w końcu to antydepresant ) polecam czysta PE ( lub czysta Efkę ) ew. z zabawy Apselanem.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
07 czerwca 2021cbsz pisze: no już czytałem kiedyś legendy o tym że lipa jest z acataru przez te badziewie ale na razie to podziekuje kotkowi. do liceum zacząłem chodzić i już iv podawałem te gówno.
We are eternal
07 czerwca 2021DuchPL pisze:No i masz odpowiedź - skąd są kardiozwały.06 czerwca 2021cbsz pisze: dokładnie z acataru, rzadko robiłem z sudafedu bo nie chciało mi się zmywać otoczek
Triplorydyna zawarta w Acatarze - to antyhistamina
Leki antyhistaminowe wykazują dodatkowe działania blokujące inne receptory jak dopaminergiczne czy cholinergiczne, przez co w ich przypadku częściej mówi się o działaniach niepożądanych.
m.in zwiększają skórcz mięsnia sercowego... co większej dawce może powodować tachykardię zatokową.
Polecam ( o ile można polecac robienie narkotyków co nie jest zamysłem tego wpisu ) zrobić syntezę z Apselanu.
Uwierz mi poczujesz róznicę, zarówno w samym działaniu jak i zjeździe, którego praktycznie brak.
Polecam ( bezpieczne ) dawki z przedziału 12-15 tabletek ... natomiast kocur ujawnia się przy 21 tabletach ;)
Acatar ogólnie odradzam każdemu, kto chce miec czystą fazę.
Niektórzy ( w tym ja sam ) lubia dodatkową stymulację jaką daje kop triplorydyny, nie każdemu się to musi podobać.
Kto chce konkretny CHILL ( który w sumie jest najważniejszy w efedronie, w końcu to antydepresant ) polecam czysta PE ( lub czysta Efkę ) ew. z zabawy Apselanem.
Ekstrakcja z 3 pak + trochę kodeiny... Powinno fajnie posmyrac :)
Zgadzam się, że ekstrakcje z sudafedu i acataru powodują przechujowa stymulację na zejściu. Ciężko usnąć
Co zaobserwowałem dodatkowo, po kocie z apselanu piwo smakuje genialnie, pojawia się wręcz euforia alkoholowa. Po kocie z sudafedu piwo smakuje wstrętnie
Tak w ramach ciekawostki. Jestem ciekaw miksu kodeina + kot
We are eternal
Ile trzyma was euforia po kocie? U mnie to maks 40 minut boskiej euforii potem już coraz słabiej aż do wygaśnięcia. Czy to nie za krótko? Niektórzy tu pisali o 5 godzinach euforii nawet, co dla mnie jest nie do osiągnięcia
We are eternal
- przy 21 tabletach peak jest nawet do godziny... całkowita impotencja - nawet fajny czas na zabawę z kobietą, o ile tej nie będzie raził praktycznie BRAK kolegi ;)
- potem "trzyma" przyjemna stymulacja do 2 godzin... przy dobrych wiatrach można postawić kolege
- potem jest przyspieszone bicie serca - i ogromne libido na sex... na prawdę można się fajnie kochać z partnerką, i milion fetyszy w głowie
tutaj występuje ogromne parcie na dorzutkę, organizm chce wrócić chociaż na poziom wyżej
- sen
08 czerwca 2021Marcins96 pisze:
Kupione 3 paki apselanu + 1syropek thiocodin
Ekstrakcja z 3 pak + trochę kodeiny... Powinno fajnie posmyrac :)
nawet dla mnie 3 paki to za dużo... chodzi o cośnienie kardio, euforii praktycznie tyle samo co przy 21 tabletach
będziesz się tylko niepotrzebnie wkurwiał że Ci nie może wejśc jak trzeba, bo walczysz z ciśnieniem
walnij sobie z 21 a potem dobij z 9 dorzutką jeśli już musisz... uwierz mi będzie lepiej ;)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowoczesnoscnahaju.jpg)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mjpregnancy.jpg)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/sad_okregowy_w_legnicy.jpg)
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości
Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/clusterofpsilocybesub.jpg)
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemowlekokaina.jpg)
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.