Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Też widziałem takie info na stronie jednego czeskiego dostawcy.
Ale, ale zanim zbanują chciałbym spróbować tego specyfiku. Nigdy żadnego opis nie próbowałem.
Pasowałoby coś stymulującego i euforycznego, na sedacji mi aż tak nie zależy. Jakieś porady od czego zacząć? Przejrzałem wątek i dużo różnych opinii zatem może ktoś byłby chętny jakiegoś eleganckiego podsumowania dokonać?
Mam zapasy pregabaliny na ewentualną zwałę.
w tabletki sobie to popakujcie i tyle jeśli tak bardzo ten smak wam szkodzi. ja sobie lubie to pić, po 2 pierwszych łykach kubki smakowe sie przyzwyczajaja. tylko bez cukru, bo to podbija ten niedobry aromat.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Dodatkowo, gdy ugrzanie zejdzie, pozostaje dziwne, nieprzyjemne raczej uczucie, takie wypłukanie trochę. Dodatkowo roślinka ta trzyma wyjątkowo krótko
Edit: może to kwestia tego że czerwony po prostu nie jest dla mnie, może zielony działałby lepiej. Albo ten maeng da czy jakoś tak, podobno mocniejszy, więc można by brać mniejsze ilości co pewnie pozytywnie wpłynęłoby na mdłości. Wszystko to jest możliwe, ale nie zachęciło mnie to drzewko do próbowania raz jeszcze tylko z inną odmianą.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.