Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Dobry wieczór,

Też widziałem takie info na stronie jednego czeskiego dostawcy.

Ale, ale zanim zbanują chciałbym spróbować tego specyfiku. Nigdy żadnego opis nie próbowałem.

Pasowałoby coś stymulującego i euforycznego, na sedacji mi aż tak nie zależy. Jakieś porady od czego zacząć? Przejrzałem wątek i dużo różnych opinii zatem może ktoś byłby chętny jakiegoś eleganckiego podsumowania dokonać?

Mam zapasy pregabaliny na ewentualną zwałę.
  • 369 / 40 / 0
Biały Maeng Cie zadowoli.
  • 10 / / 0
Dzięki, ale herbata, ekstrakt czy tabletki? Da się z tego napój niezaparzany robić, żeby nie pieprzyc się z czajnikiem?
  • 2791 / 599 / 0
Sproszkowane ziele zalewasz zwykłą wodą i pijesz na raz. Nie dziwię się że wy co chwilę narzekacie na smak jak robicie sobie z tego jakieś kurwa herbatki %-D
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 10 / / 0
Ale to ziele/fusy też konsumuje, czy odcedzić trzeba? :] jak dzieki temu mocniej wejdzie, to mogę to wsuwać.
  • 2791 / 599 / 0
Normalnie pijesz wszystko z fusami
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 290 / 34 / 0
Ja z kolei nie wiem o jakich fusach mowa? Zalewasz proszek letnią/ciepłą wodą i wszystko ładnie rozpuszcza się w wodzie tworząc jednolity płyn gotowy do wypicia, ja dolewam sobie na koniec zimnej wody bo wole na chłodno. Ale nigdy nie widziałem fusów :D
  • 2791 / 599 / 0
Podobno niektórzy z tego wątku to odlewają przez sitko... Tyle tu widziałem dziwnych pomysłów i setki narzekań na smak, że wolę napisać jasno.
  • 222 / 71 / 2
przez sitko xD przecież w fusach jest cała esencja...
w tabletki sobie to popakujcie i tyle jeśli tak bardzo ten smak wam szkodzi. ja sobie lubie to pić, po 2 pierwszych łykach kubki smakowe sie przyzwyczajaja. tylko bez cukru, bo to podbija ten niedobry aromat.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.