To się nazywa starość panie kolego
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Właśnie poszło 6mg
Jak ja kurwa dawno clona nie jadłem ech kurwa
Trzeba będzie ten stan rzeczy zmienić niedługo
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Jeszcze dzisiaj byłem u mojego psychiatry i dostałem dwa opakowania 0.5. Skromnie ale nie jeden by przytulił. Zawsze coś wymędze jak trafi się okazja
przenioslam do wątku knajpowego ze względu na charakter posta który jest bardziej zwierzeniem niż poradą ~ kwik
Ameryczka jara się zanaksem, serek jara się alprazolamem, moja bezsenność dziś wkurwiła mnie już do tego stopnia że wypiłem pół butli balantinesa, zajebałem przed z godzinę 1mg alpry, i czekam czy mecz się skończy 1:0 czy jednak będzie dogrywka żeby tylko wrzucić 2,5mg lotka i wreszcie kurwa myślę po takim mixie przespać już z 8h bez przebudzenia.
P.s pomijam konsekwencje jak mnie obudzi pęcherz i odpierdole przypał chodząc po domu na nieświadomce. Po prostu mam już na to wyjebane, nigdy wcześniej nie cierpiałem na bezsennosc.. miałem problemy ze snem ale to było głównie zasypianie. Teraz już się nie będę rozpisywać ale nawet sobie nie wyobrażacie jak pragnę snu. Bez wybudzania co 1h średnio, paralizow przysennych, uczucia że staje mi serce z wyrwaniem z pozycji leżącej podczas zasypiania z myślą że umieram(już wiem że to paraliż przysenny)
P.s tak wiem że nie rozwiązuje problemy, wiem że to co dziś robię pewnie pogorszy sprawy, nie mogę się doczekać wtorku i recepty na coś co byc może pomoże o ile tylko lekarz mnie przyjmie bez kolejki gdy poinformuje o tym co się dzieje. Jedyne z czym go okłamuje to prega gdzie zwiększył do 300-0-300 a ja biorę 600-0-150...
P.s nie wykupić alprazolamu mając recepte to świętokradztwo xD
przeniesiono do knajpy - detronizator
25 czerwca 2026tosieniedzieje pisze: Dostałem ostatnio spory zapasik klonikow z za czeskiej granicy. Zamiast blistra bardzo przyjemny malutki słoiczek z tableteczkami.
Właśnie poszło 6mg
Odstawka ciężka ale tyle tych odstawień w życiu miałem że najgorsze z nich to było z 8 lat temu jak odstawialem kodeine bo to najbardziej pamiętam jak było przejebane xD
Apropo @serotoninowy recept niewykupionych
[ external image ]
Chyba powinienem trafić do piekła xD
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.