Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
07 lutego 2017TheFlash pisze: Lol, co to za ceny macie kurwa raz dwa 3? Niejednokrotnie już mówiłem że koks jest przereklamowany i zrobiła się wokół niego jakaś legendarna otoczka która powoduje tylko zbyt wygórowane oczekiwania względem tej substancji.
Czasami tak się zastanawiam, skąd zwykłe szaraczki, jakich nie ukrywajmy, tu nie brakuje a może stanowią 100% mają przeświadczenie że ich towar jest nieżenioną kokainą, która trafiła do polskich miasteczek kanałami dystrybucyjnymi prosto z Ameryki Południowej? Jaki jest rachunek prawdopodobieństwo że jakiś potentat z Łodzi czy z Krakowa handluje czystym towarem udostępniając ćpunom jakość >90% :-)
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
03 lutego 2017arbuzpelenwodki12 pisze: Witam. To mój pierwszy post na forum. Proszę o radę doświadczonych.
To samo odczucie, jak ktos wyzej wspomniał. kokaina jest przereklamowana. To nie MDMA czy 4mmc ze siedzisz przed kompem albo lezysz i wooo kurwa ale zajebiscie. Spisuje się spoko pośród ludzi, bo nie widać, że jesteś wypierdolony, chce się gadać i masz podbite ego (jesli ktos jest na tyle cienki, że musi to robić srodkami różnymi :scared: ), ale ogolnie szału nie ma i nie jest warte swoich pieniędzy. Juz lepiej walnąć sobie GBL'a i efekt podobny :) Opis działania kokainy na hypku wg. mnie jest zupełnie nierealny
"
Wrażenie bycia panem tego świata.
Nieśmiali zagadują laski do których nigdy by nie podeszli. Spokojni stają się duszami towarzystwa. Nietańczący zwykle szleją na parkiecie. Niewytrawni kochankowie stają się demonami seksu i królami łóżka.
Elokwencja dosłownie kipi poprzez wyrafinowane słownictwo, błyskotliwe pomysły, wyborne żarty. Każdy temat jest wart poruszenia i w każdym ma się coś konstruktywnego do powiedzenia.
"
Taa... w chuj.
TheLight pisze:
Podejrzane jednak jest to, że co niektóre ketony działały o niebo lepiej. Myślę że po prostu trafiałem na wyjebki.
Jak pewnie wiesz, dopamina rzadko daje euforię, to raczej subiektywna interpretacja motywacji i podniety wywołanej przez koks, a prawdziwa euforia jest powodowana serotonina, koks tak naprawdę to wrzucanie hajsu w błoto bo ja wolę za 250 kupić sobie 30 pigul i latać na tym przez 2 weekendy, ewentualnie kupić 15 g amfy czy kurwa nawet odwiedzić kilka aptek xd
Gdybym dostał kokę prosto z kartelu mógłbym wypowiedzieć się obiektywnie, a tak to co? :-/
07 lutego 2017szmeges pisze: Tylko ze taki towar (jak maja kartele) nigdy nie pojaswia sie na ulicy. W holandi najlepsze towary maja podobno 50-60 % ale to tez trzeba wiedziec do kogo isc. Najlepsze ze hurtowa cena w europie spadla ostatnio, a tu czytam ze u was w miastach cena nawet do 500 zl dochodzi. Nigdy w zyciu nie dalbym za koks wiecej jak 250 zl, a przy jakosci jaka jest w Polsce to i tak jest bardzo duzo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.