Ale nie wchodziłem od zera, wcześniej moklo 600-900 a wcześniej inne antydepy
28 stycznia 2019veteblanc pisze: Byłem wcześniej na 100mg sertry, 2 tygodnie temu dopisał mi 37,5mg wenli i zmienil sertre na 50mg, jak narazie nic nie czuje, powinienem odstawić sertre czy zostawić jak jest? I ile będę czekał na efekty.
To możliwe, że zepsułem sobie kurację od alkoholu?
Weź wyjaśnij o co chodzi z tym doktorkiem?
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Może i jestem, ale to nie znaczy, żeby ignorować nerwicę.
Dostałem wenle.
Powiedział, że jak mi wenlafaksyna nie pomoże to on nie wie.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Inna rzecz - czy myślicie, że Ashwagandha może teoretycznie osłabiać działanie Wenli? Gdzieś słyszałem, że ma jakiś wpływ na serotoninę i chyba odwrotny wręcz do antydepów.
Jest to chyba jedyna rzecz która teraz jest różnie i którą bym mógł jakoś jeszcze wiązać z tym, że wenla teraz nie działa jak kiedyś.
Pytanie o odstawianie: mógłby ktoś streścić kto podjął się odstawiania z kurkumą? Jak schodzić, żeby było raczej bez skutków ubocznych i w miarę szybko? Pamiętam, że kurkuma mocno pomagała mi kiedyś na odstawkę.
Inna rzecz - czy myślicie, że Ashwagandha może teoretycznie osłabiać działanie Wenli? Gdzieś słyszałem, że ma jakiś wpływ na serotoninę i chyba odwrotny wręcz do antydepów.
30 stycznia 2019nietak1 pisze: Czy jest tu ktoś to bierze dawki w zakresie 400-750mg? Doszedłem do 5 tabsów Velafaxu [bo IR] czyli 375mg i przestałem odczuwać działanie, więc będę zwiększał dawkę. Polecam lek dla osób, które się izolują od świata w przebiegu depresji. Pozwala spełniać się, jest energia, której zazwyczaj brakuje. Wszystko ma sens.
Psyche.sos.pl
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.