Ale nie wchodziłem od zera, wcześniej moklo 600-900 a wcześniej inne antydepy
28 stycznia 2019veteblanc pisze: Byłem wcześniej na 100mg sertry, 2 tygodnie temu dopisał mi 37,5mg wenli i zmienil sertre na 50mg, jak narazie nic nie czuje, powinienem odstawić sertre czy zostawić jak jest? I ile będę czekał na efekty.
To możliwe, że zepsułem sobie kurację od alkoholu?
Weź wyjaśnij o co chodzi z tym doktorkiem?
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Może i jestem, ale to nie znaczy, żeby ignorować nerwicę.
Dostałem wenle.
Powiedział, że jak mi wenlafaksyna nie pomoże to on nie wie.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Inna rzecz - czy myślicie, że Ashwagandha może teoretycznie osłabiać działanie Wenli? Gdzieś słyszałem, że ma jakiś wpływ na serotoninę i chyba odwrotny wręcz do antydepów.
Jest to chyba jedyna rzecz która teraz jest różnie i którą bym mógł jakoś jeszcze wiązać z tym, że wenla teraz nie działa jak kiedyś.
Pytanie o odstawianie: mógłby ktoś streścić kto podjął się odstawiania z kurkumą? Jak schodzić, żeby było raczej bez skutków ubocznych i w miarę szybko? Pamiętam, że kurkuma mocno pomagała mi kiedyś na odstawkę.
Inna rzecz - czy myślicie, że Ashwagandha może teoretycznie osłabiać działanie Wenli? Gdzieś słyszałem, że ma jakiś wpływ na serotoninę i chyba odwrotny wręcz do antydepów.
30 stycznia 2019nietak1 pisze: Czy jest tu ktoś to bierze dawki w zakresie 400-750mg? Doszedłem do 5 tabsów Velafaxu [bo IR] czyli 375mg i przestałem odczuwać działanie, więc będę zwiększał dawkę. Polecam lek dla osób, które się izolują od świata w przebiegu depresji. Pozwala spełniać się, jest energia, której zazwyczaj brakuje. Wszystko ma sens.
Psyche.sos.pl
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.