Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 93 / 3 / 0
Kompot jest bez problemu w krakowie. Proponowali mi też krokodyla %-D , ale ani tego, ani tego się nie tykam. Sama cały czas, rozpaczliwie, bezskutecznie szukam hery, chociażby browna, w krakowie i nic. W innych miastach znajomi bez problemu mają, łódź, wrocław, warszawa, ale w krk nic
Ich bin so süß
  • 64 / / 0
@romantycznapiekna. Z tym krokodylem to lekka przesada, a co do kompotu to wcale nie tak "bez problemu "... bo nawet jak się pokaże to nie wiem czy ci 10 centów pomoże takie szczyny!
Majka się pokazała ale po 40 zł za 100mg
  • 33 / 1 / 0
nie ma szans w Krk juz szybciej na Podhalu, no chyba ze gdzies gleboko ukryty dla bardzo bardzo .....bardzo wtajemniczonych i waskiego grona, choc szczerze watpie /"\
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
A Gliwice? Jest hel a jeszcze lepiej majka?
Panie Boże, nie udało mi się wyjść za nałogu

Trzymaj fason mała :heart:
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
  • 73 / 2 / 0
Majka jest wszędzie. Tylko nie każdy ma do niej dostęp. A wydaje mi się, że wiele razy było pisane co jest dostępne,a co nie w tych okolicach. Masz całkiem blisko do miejsca gdzie na pewno coś dostaniesz.
  • 126 / / 0
@freakmind - Jeżeli Ci chodzi o majkę przepisywaną na lewo od lekarza, wiem że jest wszędzie, ale niestety nie mam żadnego takiego lekarza, który poszedł by na taki układ. Więc zostaje mi szukać na czarnym rynku, na którym zresztą nic nie potrafię załatwić... jak na razie biorę się ostro do roboty i poruszam wszystkie znajomości i szukam, szukam i jeszcze raz szukam..

Jedyne co znalazłam u siebie, to kompot ale za niego podziękuje, mam też możliwość dostania helu z Wawy, ale na razie wolała bym coś na miejscu, i jednak wolę majkę jak na razie.
Panie Boże, nie udało mi się wyjść za nałogu

Trzymaj fason mała :heart:
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
  • 189 / 3 / 0
W katowicach jest tylko kompot, browna nie spotkalem. Tak szczerze to troche boje sie kompotu bo chuj wie co tam jeszcze pływa a wcale mi sie nie marzy zdychać na hcv albo hiv
  • 43 / / 0
jest braz w zachpom, 100 za polowe, tylko dla wtajemniczonych, czasy sie zmieniaja, bo dlugo, dlugo nie bylo
  • 840 / 26 / 0
Za połowe czyli masz na myśli pól grama tak ? wiesz hel inaczej się troche przelicza u nas w Wawie na ćwiary czyli połowa to 2 ćwiary ...
ale jesli o tyle chodzi to powiem ze cenna ok taka sama jak i w Warszawie ćwiara 50 zł..
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
intymna penetracja dzwiekowa pisze:
jest braz w zachpom, 100 za polowe, tylko dla wtajemniczonych, czasy sie zmieniaja, bo dlugo, dlugo nie bylo
tak z ciekawosci, jest w szczecinie, czy gdzie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.