Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
05 sierpnia 2023awonor pisze:
Ostatnio zachciałem sobie odswiezyc szatana i w tym celu znalazlem w zach polsce dwa obiecujace zrodelka - niemniej material byl.. dziwny :v wyglad (szklane igiełki, drobny miał, wilgotnawy), smak dymu i spływu, wszystko się zgadzało jednak zamiast normalnej korby jak po crystal poczulem kurewskie wyjebanie na orbite po 4-5h od aplikacji i brak było w tym euforii, czysty clear head. idk, mam mieszane odczucia, musialem zjesc tego z 3-4x wiecej niz bylem przyzwyczajony do meth i nie powiem ze sie rozczarowalem. czy ktos ma podobne doswiadczenia?

Mam podobne odczucia co do ostatnio zmotanego sortu. Z tym że mój wygląda ok, przezroczyste/białawe szkło. natomiast w smaku jest lekko słony miast być gorzkim.

Też musiałem zjeść tego 0.6 w ciągu 14 h żeby poczuć że mi styka.
Prze kolejne godziny faza osiągnęła apogeum z tym że jak pisałeś prawie żadnej euforii natomiast jasność umysłu była zastawiająca przy takiej ilości zjedzonego materiału i wymeczonym organizmie.
Nie było też schiz i szukania resztek kryształu po podłodze co czasem mi się zdarza jak się przegrzeje stimami.

Nie wapowalem bo jak zaczynam wapowac to już lecę do końca wora ale zrobię test jak się topi ten materia ł i dopisze.

Podsumowujac

Zdarzają się sorty mety że wystarczy 100-150mg na całą dobe latania.
Tu nie doczekałem się oczekiwanych efektów po 100 ani kolejnych 2x 100. Dobiero 0.4 działało już w miarę sensownie. A i tak ciśnienie na dorzutke i chęć poczucia tego wypoerdolenia popchnęła mnie do zjedzenia 0.6 gdzie po takiej ilości dobrej mety
  • 462 / 60 / 0
to tym razem mnie ponioslo, znalazlem takiego szatana ze to chuj. i pomieszałem pierwszy raz vapo + sniffy w duzych ilosciach, co to było... nigdy nie czulem takiego poteznego stanu, to bylo kurwa nie do opisania, bite 10h takiego amoku i euforii, dopamina lała się jak z kranu, kazdy miesien byl poskręcany, palce u stóp pokurczone, ręce latały wszędzie dookola, w glowie jedno wielkie o chuj co tu sie dzieje - jest bosko - ahhhh i wykręcanie xD nie spodziewalem sie ze vapo to az taki skurwysyn, ciagniesz buszka i jeb zabrany w chuj, wchodzisz w nirvane. ponioslo mnie tak ze poszedłem bite 6 dób na pelnej kurwie, wlasnie mija poltorej doby od ostatniej wrzutki i dalej mam tak potasowane zwoje ze chyba nie zeszło.

panie i panowie, mamy bardzo dobry material w okolicy

edit. chcialbym zaznaczyc ze vapo+sniff na poczatku, mysle ze dwie-trzy rajki po 50-60mg, lekki podklad z cmc bylo czysto psychodeliczno-stymulantowym orgazmem, totalnie mi zmienilo tozsamosc i swiadomosc, moglem podejmowac irracjonalne decyzje z najwieksza pewnoscia siebie i nie bylem w stanie w ogole kontrolowac swojego zachowania - popierdolone, ale piekne
  • 58 / 7 / 0
Crystal meth. Czysty kryształ mety.

Bezwonny kryształ. Przy sniffie lekutko pachnący ketonami..

..peak..

.. 👃..

Źrenice w normie lecz w środku mega pobudzenie, peak.

..jak ja to kocham!

Moja meth.

I tak bez końca..
Uwaga! Użytkownik ZniszczoneMarzenia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 4 / 0
Jakbyście porównali szkodliwość meth do beta-ketonów?
  • 14 / 6 / 0
@bozejehowa ketony to jebana trucizna, ale do mety to bym tej grupy nawet nie porownywal .. meta to nic innego jak smierc w proszku
Uwaga! Użytkownik authentic223 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 60 / 0
Witam, czy tolerancja na bardzo mocny sort rośnie równie mocno? Jestem po tygodniu ciągu i żadne dawki nie działają, nawet sie nie upoce, zaczynam podejrzewać że zostalem wydymany na towar nawet. Na początku nawet 40mg robilo na dlugie godziny
  • 3455 / 556 / 2
@awonor 40 mg robiło Cię solidnie, a teraz nic? Może zostałeś wydymany. Broń Cię Panie Boże nie wał tego na chama pieron wie co tam siedzi.

Ja robię z reguły 140mg 75 mg w jedną 75mg w drugą dziurkę ale uwaga ja mam ogromną tolerancję jem już kryształ mety od przeszło miesięcy paru.

Jak Cię w ogóle nie robi możliwe że ściema materiał.

@bozejehowa ja walę już kilka miesięcy cristal metę z dobrego gotowania i jedyne co to mam wypryski trądzik młodzieńczy na twarzy pojawił się troszeczkę.

Nie wiem jak inne gotowania wiem że palony kryształ niszczy Cię od kości od środka zęby itd ja nie palę wciągam narazie się trzymam jest ok. Zęby mi się nie chwieją jeszcze.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 3 / 0
@awonor Dobra meta działa tak samo może lekko słabiej po tygodniu ciągu. Byłem w cugu 1.5 roku, na początku setka dziennie wystarczala, po 1.5 roku walenia dzień w dzień 300-400mg i dopiero było si. Skoro masz sort który działał elegancko to po tygodniu powinien klepać normalnie. Może zajechałeś śluzówkę albo kropiłeś nos xylometazolinem i biodostępność spadła na łeb...
  • 3455 / 556 / 2
Ja zaraz walę 150mg cristal meth 75 w jedną 75 mg w drugą dziurkę tak już od paru Miechów jadę i jest si. Tylko że dobrze gotowana. Niekiedy miałem taki sort że 75 mg wystarczy ino rozkręca się przeszło 45 minut. Z tym sortem trzeba uważać bo walniesz a nic nie klepie i sypiesz dalej a tu błąd bo po prostu dłużej się wkręca.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 60 / 0
21 września 2023PabloKresco666 pisze:
@awonor Dobra meta działa tak samo może lekko słabiej po tygodniu ciągu. Byłem w cugu 1.5 roku, na początku setka dziennie wystarczala, po 1.5 roku walenia dzień w dzień 300-400mg i dopiero było si. Skoro masz sort który działał elegancko to po tygodniu powinien klepać normalnie. Może zajechałeś śluzówkę albo kropiłeś nos xylometazolinem i biodostępność spadła na łeb...
no właśnie po tygodniu materiał zaczął się dziwnie krystalizować na brzegach dziurki w nosie, jakby zapychac nos? nie mam pojecia, teraz po prostu wezme sobie z innego zrodla i porownam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.