Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1667 / 305 / 0
Procent pisze:
eso pisze:
ostatnio mialem dostac wpierdol za bycie cpunem, ponoc czystki na oskach sie szykuja, bojowki ruszaja wypedzac narkomanow jak niegdys zydow.
Już widzę te obozy z napisami 'Trzeźwość macht frei'. Oczywiście, przed przyjęciem do obozu - osobista rewizja i zostawienie każdego psychoaktywnego okruchu przed bramą miejsca zatracenia. Potem w ramach tortur - relacja live z palenia wszystkich smakołyków, oraz rzucanie pustymi blistrami po Thiocodinie z wież strażniczych, aby osłabić morale.
Najgorsze, to pełno plakatów psychodelików (LSD, AL-LAD, ALD-52), tryptaminki jak 4-HO-MET, 4-AcO-DMT, grzybensy, w kolejnym pokoju są ludzie nagrywani na najlepszych dysocjantach - ketaminowy K-hole, sypie się MXE, 3-MeO-PCP dla każdego, z wyjątkiem ćpuna. Oczywiście, jest też okrąg piekła dla benzowraka: multikolorowe, piękne rzeczki, nie z wody, lecz z tabletek - tam są wszystkie benzosy jakie istnieją, wystarczy wyciągnąć rękę by się nachapać, ale ty nie możesz się ruszyć, bo za każdym razem jak próbujesz, to dostajesz zastrzyk z zuclopentiksolu. Gdy się budzisz, znajdujesz się już w innym przedziale tego koszmaru... i pamiętaj, ta kraina jest wielka i szeroka. Jest miejsca dla każdego
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 5883 / 1216 / 43
Zgroza, zgroza...
("Jądro ciemności")
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 381 / 11 / 0
Trzeba uzbroić się w pompki i straszyć hiv i aids agresorow :-P
Anaboliczny dżentelmen.
  • 45 / / 0
Spotkałem sie z agresja. Ojciec był wobec mnie agresywny próbował mnie siła przeszukiwać i bił mnie zeby wybić mi cpanie z głowy do dnia w którym rozjebalem mu szklankę na głowie i powiedziałem ze go zajebie jak mnie jeszcze raz uderzy :D

Spotkałem się też z agresją innych osób w stylu brat mojego kolegi chciał mnie napierdalac bo podobno przeze mnie ten kolega to sie uzależnił i ogolnie jestem chujem zniszczyłem mu życie. Zdarzały sie tez osoby, które wyzywały mnie słownie od cpunow, wykrętów narkomanów. Od początku tego roku mam spokój z takiego powodu, ze te wszystkie były cwaniaki były pewne siebie gdy leciałem na maksa w ciagu i ważyłem 47kg. Teraz jakby któryś zwyzywał od wykrętów to wykręcił bym mu ręce, obił twarz i byłby spokój :)
  • 3215 / 420 / 0
wykręcie!
AGRESJA
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Mr Worse pisze:
Ojciec był wobec mnie agresywny próbował mnie siła przeszukiwać i bił mnie zeby wybić mi cpanie z głowy do dnia w którym rozjebalem mu szklankę na głowie i powiedziałem ze go zajebie jak mnie jeszcze raz uderzy :D
I wszystko na temat. Trzeba pokazać, że to nie przelewki, to przelewy :finger:
Mr Worse pisze:
Spotkałem się też z agresją innych osób w stylu brat mojego kolegi chciał mnie napierdalac bo podobno przeze mnie ten kolega to sie uzależnił i ogolnie jestem chujem zniszczyłem mu życie.
Zawsze rozpierdalało mnie takie podejście a.k.a to przez Ciebie mój syn/brat/wujek/pierdolony bękart się uzależnił. Ciekawe, czy obwiniałby siebie o to, że kumpel, z którym wypił pierwsze piwo, skończył na denaturacie.
Na takie zachowanie wpływa wiele czynników, a zwłaszcza, jeżeli ktoś pochodzi z dobrego domu. Wtedy można często usłyszeć teksty typu: 'Mój Mariuszek by się nigdy za to nie wziął, to ten wasz Tomek go do tego namówił' bla, bla, bla. I tak wszyscy skończą na hajpie :finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
Jeśli chodzi o agresję, to ja bym skupił się bardziej na podłożu psychicznym :D Nikt mnie nie bił za to że coś tam biorę :D Ale ludzie którzy nie mają o narko pojęcia tylko się dowiedzą, że bierzesz, wciągasz, jarasz i od razu opinia wielu ludzi jest już negatywna. Ocenianie po pozorach i takie tam. Zawsze mnie to śmieszyło jak naćpany rozmawiałem ze znajomymi którzy nie ćpają i wszystko jest normalnie a nagle im się przyznaje po godzinie gadki, że brałem i jestem pod wpływem ---> nagle ton rozmowy się zmienia, pogardliwe spojrzenie, "ALE MASZ DUŻE OCZY KURDE STARY SERIO!", szepty do ucha w kierunku innych znajomych 'pss pss - ej, on jest naćpany!" ---> rozmawiasz normalnie i Twoje slowa nagle nie są traktowane na poważnie, bo odką powiedziałem że jestem naćpany, to przecież nie rozmawiam jak człowiek - to nie jest rozmowa, tylko ćpuński bełkot! :D
Albo "tyy, może ty jednak nie wchodzć do sklepu, przypal, jesteś taki rozjebany" NOSZ KURDE :D jak sobie przypominam takie akcje to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Najlepsze rozwiązanie - nie zdradzać nikomu że coś bierzesz, bo nawet spoko osoba może oceniać stereotypowo. Nie mówię tu o utartych, powszechnie znanych stereotypach (blondynka ect.) tylko o stereotypie ćpuna - wśród niekumatych wzbudza to strach, podejrzenie, dezorientacje, a czasami co zabawne - podwyższa ich samoocenę, bo czują się w pewnym sensie lepsi, wyżej w jakiejś wyimaginowanej hierarchii. Masakra...
Z agresją wobec ćpunów można się spotkać niestety także na leczeniach Monarowskich... masakra - ćpałeś, więc jesteś zerem i z założenia gdy przychodzisz jesteś traktowany jak śmieć, który stracił wszystko i który niczego nie potrafi - w końcu jesteś ćpunem, heloł! ;)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 420 / 0
Stereotyp ćpuna w wielu wypadkach jest bardzo słuszny
Masa pojebów występuje zarówno tutaj jak i poza forum robiąc totalny rozpierdol po narkotykach - nie ma dziwne, że ludzie którzy nie są w temacie nie czynią sobie jakichś dokładnych rozpoznań kto co i ile tylko ostrożnie wrzucają wszystkich do jednego worka

Ktoś kto idzie po pomoc do ośrodka dla mnie również jest śmieciem - idzie tam, żeby przestać nim być

ergo - jebać ćpunów maczetami

edit: zgadzam się jednak w zupełności ze śmiesznością tekstów typu "to przez XXXX mój mały kochany YYYY zaczął brać to gówno
budowanie tego typu złudzeń wokół siebie nie rozwiązuje problemu, ale na pewno pozwalać poczuć się lepiej "no bo przecież moj kochany YYYY nie jest taki zły, nie moje błędy wychowawcze czy też jego wrodzone spierdolenie spowodowały sytuacje, a tylko wpływ tego skurwysyna iksińskiego" %-D
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
matiguzior pisze:
Z agresją wobec ćpunów można się spotkać niestety także na leczeniach Monarowskich... masakra - ćpałeś, więc jesteś zerem i z założenia gdy przychodzisz jesteś traktowany jak śmieć, który stracił wszystko i który niczego nie potrafi - w końcu jesteś ćpunem, heloł! ;)
To nie jest agresja - na tym polega polityka monarowskiego leczenia. Budowanie człowieka od zera. A żeby zbudować, to trzeba mieć najpierw plac budowy - prościej mówiąc, zburzyć zawadzające ruiny. I to nie ogranicza się do ścięcia włosów..
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1141 / 117 / 0
średnio się z tym zgadzam i postrzegam to jako agresję. Fakt, są osoby którym ten schemat leczenia pomaga, są nawet tacy dla ktorych jest on konieczny i jest jedynym wyjściem. Jednak ja osobiście mimo ciążących na mnie nałogów czuję się na siłach by samemu sobie zrobić herbatę i załatwić się w kiblu bez kontroli osoby starszej stażem ;)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.