Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 401 / / 0
To morał z tego taki, ze generalnie albo wchodze w ciag albo odstawiamy calkiem.. opcja II niewykonalna w danym momencie :-/

A skoro jestem na tych zmniejszonych dawkach to jest sens zarzucac na noc antyhistamine - mimo, ze i tak w nocy raz sobie polewam? jak nie lykne lewocetyryzyny to czuje rano sie cala obolala (fizycze obawy odstawienne sie zaczynaja)....
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 30 / 0
Lewocetyryzna nie usypia bezpośrednio, ale pośrednio jest dużo łatwiej zasnąć. Ja na Twoim miejscu brałbym dalej. Na pewno pomoże. Swoją drogą podwyższony poziom histaminy u mnie = koszmary.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
NIE MA TAKIEGO PRZEPISU ZEBY WYJSC Z NALOGU ZAMKNIJCIE TEN TEMAT DO CHOLERY. Nawet jak was zamkna w psyvhiatryku na rok to i tak wyjdziecie i polejecie GIBI FOREVER JETSTESMY STRACENI
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / / 0
Brutalna prawda, nie ma tamtego...

Ja na ciągu 20-30 ml / dobę i nagle odstawka z baklofenem i witaminkami... musze 25mg pożerać co 1,5 godziny bo inaczej mnie rozpierdala....... Czy to jest "normalne" ? Będę miała giebla jutro, to zacznę schodzić z dawek żeby całego baklo nie wyjebać na tą odstawkę... :-|
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 30 / 0
@dinarius ja też sobie nie wyobrażam jakiejś drogi ucieczki. Wjebanie się w opio? %-D
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
Co najwyzej mega zjazd na cold turkey po kilku miesiecznym ciagu moze kogos zrazic do dalszego picia
. W moim przypadku byla to tylko krotka przerwa I juz do takich sytuacji nie dopuszczam. A jak musze zrobic przerwe to wlasnie leci od chuja baklo i pozniej mam z niego zejscie i takie kolko sie robi... Teraz robie czasem kilka dni przerwy i znowu jazda bo chce poczuc ta beztroske... ahhh
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
Blair0 pisze:

Ja na ciągu 20-30 ml / dobę i nagle odstawka z baklofenem i witaminkami... musze 25mg pożerać co 1,5 godziny bo inaczej mnie rozpierdala....... Czy to jest "normalne" ? Będę miała giebla jutro, to zacznę schodzić z dawek żeby całego baklo nie wyjebać na tą odstawkę... :-|
Jak najbardziej normalne przy 30 ml na dobe to i tak za malo jesz ,ostatnio poszedlem na 1 dniu zjazdu po ciagu do roboty i myslalem ze mam baklo bedzie git bo zazwyvzaj bardzo pomagalo bylem zamulony poprostu, tym razem cos poszlo nie tak i musialem przez 6h wpierdolic 10x 25mg i dalej mnie telepalo... balem sie kurwa ludzi po takiej dawce ale po kilku dniach skonczylem na 5mg baklo juz bylo blisko dluzszej odstawki i chuj kupilem butle...
  • 376 / 6 / 0
dinarius pisze:
Blair0 pisze:

Jak najbardziej normalne przy 30 ml na dobe to i tak za malo jesz ,naraz powinnas zjesc z 3 baklusie i polecam duza lyzke kurkumy z pieprzem zajebiscie niweluje to napiecie w bani, ostatnio poszedlem na 1 dniu zjazdu po ciagu do roboty i myslalem ze mam baklo bedzie git bo zazwyvzaj bardzo pomagalo bylem zamulony poprostu, tym razem cos poszlo nie tak i musialem przez 6h wpierdolic 10x 25mg i dalej mnie telepalo... balem sie kurwa ludzi po takiej dawce ale po kilku dniach skonczylem na 5mg baklo juz bylo blisko dluzszej odstawki i chuj kupilem butle...
  • 376 / 6 / 0
Sss zdublowalem post
  • 401 / / 0
Szybka pilka prawilni koledzy !!! Czy gdy jestem na dawce100 mg baklofenu t moge dorzucac juz na noc troche melatoniny?? chcialabym za 3-4 dni skonczyc z baklofenem :) czekamna odp, to wazne - dzieki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.