Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Biorę Noopept 2x dziennie po 15mg, rano i po południu popijając kawą. Po pierwszym wzięciu pomyślałem WOW, to jest ZAJEBISTE! Czuć wyraźne pobudzenie umysłu, klarowność myśli, płynność wypowiedzi, mega optymizm, chęć do działania. Kawa pobudza jakbym pił ją pierwszy raz w życiu. Coś pięknego. Mam proszek z jednego ze sklepów który ma w nazwie noopept. ;)

Co do problemów gastrycznych, jestem na dość mocnym antybiotyku więc ciężko stwierdzić czy to przez noopept, lecz przez kilka pierwszych dni przesiadywałem na kiblu dobrych kilka razy na dobę.

Wczoraj minął tydzień od zarzucania Noopeptu. Czuję wyraźną euforię po połączeniu z kawą, przy jednoczesnym stosowaniu. Nie widzę jednak magicznego wpływu noopeptu po kilku godzinach, na trzeźwo. Kiedy wypijam drugą kawę, nie kopie tak mocno jak pierwsza. Dopiero ta popołudniowa wraz z drugą dawką noopeptu kopie jak trzeba. I tu zaczynam się zastanawiać, czy noopept nie jest chwilowym i doraźnym specyfikiem, który zwiększa działanie substancji psychoaktywnych takich jak kofeina, alkohol czy nikotyna.

Kilka dni temu wypiłem piwo.. Kopie o wiele mocniej niż zwykłe jedno piwo bez noopeptu, uwierzcie. ;d Myślę, że kilkoma można się nieźle porobić. No ale nie po to bierzemy ten magiczny biały proch..

Co do snu, ustawiam sobie budzik by wstawać zgodnie z cyklami snu, więc w większości przypadków jestem wyspany i wstaję od ręki :-D Jakby kogoś ten temat interesował można poczytać tutaj

Czy wy po zarzuceniu noopeptu widzicie jakiś zbawienny wpływ tego magicznego proszku? Chodzi mi o działanie długoterminowe, bo o doraźnym to już wiem, że działa.

PS. Właśnie zarzuciłem noopept na pusty żołądek i w kilka minut zrobiłem się strasznie głodny, więc możliwe że to coś jakoś działa na żołądek ;-)
  • 591 / 8 / 0
jak jesteś na dość mocnym antybiotyku to się nie dziw, że piwo klepie mocniej niż zwykle
  • 7 / / 0
Właśnie przyszła paczuszka od Vendora z anglii(prosto od producenta brałem na ebayu).
Za 6f+2f wysyłka dostałem 2g noopeptu+ miesięczny zapas ginko biloby.
Jutro otworzę i zobaczę czy wersja "śmierdząca" czy nie.
Uwaga! Użytkownik Yucao nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
Stosuję oryginalny i póki co działanie bardzo zbliżone.

2x 10mg dziennie.

Bardzo możliwe, że podróbki, które wcześniej stosowałem są równie skuteczne i przy tym wielokrotnie bardziej opłacalne.

Choć na tym etapie mogę się mylić...

Ja mam chory układ pokarmowy i jakoś nie widzę żadnych negatywnych skutków gastrycznych zażywania noopeptu...

Zainwestuj w dobre probiotyki bo skończysz jak ja - z grzybicą bebechów. Nie polecam
  • 9 / 1 / 0
astralny, dzięki za rady, probiotyk to antybiotyku zawsze biorę.

Dziś mija półtora tygodnia od zażywania Noopeptu i dzieje się coś dziwnego. Dawka normalna 2x15mg, ale czuje, że coraz słabiej działa w połączeniu z kawą. W dalszym ciągu czuję, że coś działa, jednakże efekt ten jest coraz mniej wyraźny. Tolerancja się wyrabia czy ch## wie co %-D Też tak macie?

Czy może się ktoś wypowiedzieć kto brał Noopept przez co najmniej miesiąc lub dłużej?
  • 222 / 7 / 0
z czasem zanika dzialanie dorazne, jednak szybko zauwazysz, ze wtedy noopept przechodzi na dzialanie ciagle 24/7 na tym samym poziomie.
  • 7 / / 0
Yucao pisze:
Właśnie przyszła paczuszka od Vendora z anglii(prosto od producenta brałem na ebayu).
Za 6f+2f wysyłka dostałem 2g noopeptu+ miesięczny zapas ginko biloby.
Jutro otworzę i zobaczę czy wersja "śmierdząca" czy nie.
Dziś otworzyłem, i stwierdzam jedno:
śmierdzi cholernie,ciężko nos do pudełka przyłożyć.
Uwaga! Użytkownik Yucao nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / 7 / 0
nie moge juz edytowac.

Dzialanie bedzie, ale nie na tym samym poziomie,zle sie wyrazilem. Bedzie po prostu trwalo caly czas przez co nie zauwazymy zadnego mini rushu, ale zdolnosci zapamietywania beda fajnie poprawione przez caly czas, tak samo (przynajmniejw moim przypadku) z efektem socjalnym, z wieksza doza przyjemnosci rozmawiam z ludzmi, gdzie czesto robilem to wrecz niechetnie.
  • 992 / 25 / 0
Jem noopept od półtora tygodnia, dawki 25-35mg 3x dziennie. Zauważam świetne działanie antydepresyjne, to uczucie przebija się najzauważalniej przez resztę efektów. Bardzo podwyża działanie lub powoduje działanie ośrodkowe takich rzeczy jak zielona herbata czy kawa. Noopept i kawa - dosyć silne i zauważalne lecz przyjemne pobudzenie, z zieloną herbatą - rozluźnienie, duży rozkurcz naczyń (robi się cieplutko) i uspokojenie. alkohol - 4 piwa urwany film po tygodniu suplementacji, GBL - podbija lekko działanie, a brany po polewce godzine,dwie - znosi tą GBL zamułę. Ciekawy związek, ekonomiczny i warty spróbowania.
  • 992 / 17 / 0
Jem od około 2tyg, 1-2 razy dziennie od 20mg do 60mg. Działanie doraźne czuje cały czas. Dawki 60mg powodują ... dziwne samopoczucie. Nie jest to euforia, nie jest to sedacja, nie jest to pobudzenie. Ot co, jakbym się obudził wyspany. Antydepresyjne działanie jest wyraźne, ba, nawet bardzo wyraźne ale na zasadzie stabilizacji nastroju. Ogólnie dzięki noopeptowi to mogę znów poczuć że mam coś pod kopułą, bo po maczanowym ciągu to czułem się jak upośledzony, pamięć krótkotrwała przestała istnieć. A tu cyk, i wszystko zaczęło wracać do normy szybciej niż zwykle. Hmm. Miareczki są bardzo przydatne, większość RC-ków idzie nimi odmierzyć bez potrzeby zabawy w wage. Jeszcze jedna uwaga. Noopept osłabia działanie MXE i to dosyć znacznie, trzeba jebnąć dużo więcej. Ale pamięć tripa jest ulepszona...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.