Co do problemów gastrycznych, jestem na dość mocnym antybiotyku więc ciężko stwierdzić czy to przez noopept, lecz przez kilka pierwszych dni przesiadywałem na kiblu dobrych kilka razy na dobę.
Wczoraj minął tydzień od zarzucania Noopeptu. Czuję wyraźną euforię po połączeniu z kawą, przy jednoczesnym stosowaniu. Nie widzę jednak magicznego wpływu noopeptu po kilku godzinach, na trzeźwo. Kiedy wypijam drugą kawę, nie kopie tak mocno jak pierwsza. Dopiero ta popołudniowa wraz z drugą dawką noopeptu kopie jak trzeba. I tu zaczynam się zastanawiać, czy noopept nie jest chwilowym i doraźnym specyfikiem, który zwiększa działanie substancji psychoaktywnych takich jak kofeina, alkohol czy nikotyna.
Kilka dni temu wypiłem piwo.. Kopie o wiele mocniej niż zwykłe jedno piwo bez noopeptu, uwierzcie. ;d Myślę, że kilkoma można się nieźle porobić. No ale nie po to bierzemy ten magiczny biały proch..
Co do snu, ustawiam sobie budzik by wstawać zgodnie z cyklami snu, więc w większości przypadków jestem wyspany i wstaję od ręki :-D Jakby kogoś ten temat interesował można poczytać tutaj
Czy wy po zarzuceniu noopeptu widzicie jakiś zbawienny wpływ tego magicznego proszku? Chodzi mi o działanie długoterminowe, bo o doraźnym to już wiem, że działa.
PS. Właśnie zarzuciłem noopept na pusty żołądek i w kilka minut zrobiłem się strasznie głodny, więc możliwe że to coś jakoś działa na żołądek ;-)
Za 6f+2f wysyłka dostałem 2g noopeptu+ miesięczny zapas ginko biloby.
Jutro otworzę i zobaczę czy wersja "śmierdząca" czy nie.
2x 10mg dziennie.
Bardzo możliwe, że podróbki, które wcześniej stosowałem są równie skuteczne i przy tym wielokrotnie bardziej opłacalne.
Choć na tym etapie mogę się mylić...
Ja mam chory układ pokarmowy i jakoś nie widzę żadnych negatywnych skutków gastrycznych zażywania noopeptu...
Zainwestuj w dobre probiotyki bo skończysz jak ja - z grzybicą bebechów. Nie polecam
Dziś mija półtora tygodnia od zażywania Noopeptu i dzieje się coś dziwnego. Dawka normalna 2x15mg, ale czuje, że coraz słabiej działa w połączeniu z kawą. W dalszym ciągu czuję, że coś działa, jednakże efekt ten jest coraz mniej wyraźny. Tolerancja się wyrabia czy ch## wie co
Czy może się ktoś wypowiedzieć kto brał Noopept przez co najmniej miesiąc lub dłużej?
Yucao pisze:Właśnie przyszła paczuszka od Vendora z anglii(prosto od producenta brałem na ebayu).
Za 6f+2f wysyłka dostałem 2g noopeptu+ miesięczny zapas ginko biloby.
Jutro otworzę i zobaczę czy wersja "śmierdząca" czy nie.
śmierdzi cholernie,ciężko nos do pudełka przyłożyć.
Dzialanie bedzie, ale nie na tym samym poziomie,zle sie wyrazilem. Bedzie po prostu trwalo caly czas przez co nie zauwazymy zadnego mini rushu, ale zdolnosci zapamietywania beda fajnie poprawione przez caly czas, tak samo (przynajmniejw moim przypadku) z efektem socjalnym, z wieksza doza przyjemnosci rozmawiam z ludzmi, gdzie czesto robilem to wrecz niechetnie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.