Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 341 / 5 / 0
Jakaś aktualizacja by się zdała.
Polecam & Pozdrawiam
  • 1 / / 0
Panowie mam pytanie zamowilem 3-mmc. 29 wrzesnia 10 gr i tak okolo 2 tygodnie wczesniej 1 gr i była bardzo duża róznica jakości jak i ceny spotkal sie ktoś z czyms podobnym ? CUT

alt i szift wciskaj komunisto
  • 438 / 3 / 0
BK nie mają już przyszłości. Czas na GammaKetony!
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 570 / 8 / 0
sie nie zdziw jak wyjdzie mix MDPV/ JAKIS mokolobemid rc wbdowany hehe
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 438 / 3 / 0
Tak, pewnie zaczną wychodzić twory takie jak np. alfa-pentedron-chloro- desoksy-para-arszenik-clonobufedron. Wtedy miłego zabijania życzę :D
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

• 6 / / 0
Niestety z czasem wszystko mija a coś nowego na pewno powstanie można się domyślić że coraz bardziej toksyczne, koło bez końca.
  • 438 / 3 / 0
Spokojnie to za gruby biznes, żeby czegoś nie wymyślili. Zresztą już tam są na horyzoncie gotowe substancje. Natomiast smutna prawda jest taka, że dzieje sie to kosztem coraz większej toksyczności i braku wiedzy o danych substancjach. Nie puszczą na rynek czegoś co będzie zabijało zaraz po przyjęciu, ale już dalsze skutki kompletnie nieznane, a mogą być dość straszne.

• 570 / 8 / 0
chyba ze bedzie prawo analogowe w polsce tez ;-) mogli by dać he he
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 704 / 5 / 0
Zmieńcie chociaż tutaj tą alfę, bo
Inne nazwy: α-pirolidynopentiofenon
Efekt: brak euforii, silna stymulacja, słaba empatia.
Sposoby podania: doustnie
Spektrum dawek: 10-100mg
Czas działania: 3-5h
Zejście: ?
Potencjał do miksów: ?
Wygląda bardzo niewinnie, szczególnie ten znak zapytania przy zjeździe - jak pierwszy raz brałem BK to sugerowałem się tym tematem, przez co kupiłem też alfę myśląc, że stymuluje i jest w miare lajtowa %-D
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 3 / 0
No w ogóle przydałoby się nieco odświeżyć to zestawienie :)

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.