Wtedy na drugi dzien zeby juz nie były tak słabe oraz nie przesuwały się, obiecałams sobie wtedy ze koniec z tym ale tydzien pozniej znowu wziełam i ale małą dawkę i nie bylo takiego efektu wiec wziałam tez dzisiaj z soboty na niedziele o 2 w nocy, bardzo uwazałam aby zeby sie nie stykały ani zeby nie zaciskać, udalo sie to ale zeby przesuwają się od tamtego momentu samoistnie, są chwiejne i boje sie ze dziś może jeden mi wypaść ( najbardziej podatny od początku brania), teraz wiem ze przez te 3 mies.
Nie moge pod zadnym pozorem niczego brac bo tylko się pogorszy, teraz juz mam nauczkę, tylko teraz zwracam sie do was z tym co moge w tym momencie robic aby zęby jak najszybciej wzmocnić? Wiem tyle ze napewno musze uzupełnić wapno i co dalej? Staram sie pic duzo wody i nie stykać ze sobą gôry oraz dołu przynajmniej do jutra, co moge zrobic teraz aby nie pogorszyć tego?
Dodano akapity dla lepszej czytelności | 909
16 maja 2019kamilstankiewicz1987 pisze: W sobote ściągnąłem piko. O godz. 12 jedna kreskę taka z 3 cm na 2mm. O 22 kolejna i w niedziele o 13 ostatnią. (...) a do piko juz nje wróće sie nie ma opcji. Ratujcie blagam.
Pytanie brzmi czy ktoś miał taki zjebany zjazd? Czy może jakieś akcje w głowie się odjebaly że będę miał dalej jakieś schizy i leki.
,
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.