Niestety Euphorianu nigdzie nie ma a pamiętam że działał pięknie od pierwszej tabletki, działania Rhodioli nijak nie poczułam a jak mi w aptece proponują preparat złożony z 12mg.
ekstraktu np.to coś mnie trafia.
A ogólnie ziółko godne polecenia :poprawia nastrój, działa adaptogennie, zwiększa ilość acetylocholiny w szlakach wstępujących( poprawia pami pamięć), działa kardioprotekcyjnie..
salidrozydu 5% ( oczywiscie razem z rosavinem)
Uwazam ta druga opcje na podstawie badan za korzystniejsza wedlug badan wzrost serotoniny i dopaminy oraz noradrenaliny w różnych czesciach mozgu nastepuje po 10dniach regularnego uzywania.
Czasem pisze tydzien przerwy tydzien brania ale to kwestia indywidualna.
Fajna roslina bez dwoch zdan.
Absolutnie trzeba uwazac na miksy z DXM, Zybanem , SSRI ,NDRI ,iMAO , efedryna jej pochodnymi , rc , THC .
Ta roslina ma 140 bioaktywnych zwiazkow ale okreslenie niektórych struktur jak w wiekszosci roslin na swiecie zajmie lata.
Rosliny bardzo bronia sie przed naukowcami.
Co do Rozenca jak ktos dba o to jak on jest hodowany i sprzedaje z zachowaniem normy to ten korzen pozniej sprzedawany dziala i to mocno gdzies od 10dnia juz czuc dzialanie na neuroprzekazniki.Choc czasem od 1 dnia ale 10dzien to punkt po ,ktorym czuc pelnie dzialania.
Ja bym kruszyl w mozdzierzu i dopiero jadl.
Zen-szen zawiera za duzo wit z gr b.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ja mam wiec bede robila mix johimbina kora , hordenina , rozeniec gorski czasem zielona herbata lub slaba kawa.
To tylko pokazuje "moc" tabsow.
Kiedys juz pisalismy- albo pixy albo rosliny.
Jak pixy to pixy jak rosliny to rosliny...
A dobrze zaparzony zen szen to skarb.
No nic smacznego.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
13 lipca 2018Martwa_dziewczyna pisze: A który preoarat z rhoriola rosea aktualnie poradzicie.
Niestety Euphorianu nigdzie nie ma a pamiętam że działał pięknie od pierwszej tabletki, działania Rhodioli nijak nie poczułam a jak mi w aptece proponują preparat złożony z 12mg.
ekstraktu np.to coś mnie trafia.
A ogólnie ziółko godne polecenia :poprawia nastrój, działa adaptogennie, zwiększa ilość acetylocholiny w szlakach wstępujących( poprawia pami pamięć), działa kardioprotekcyjnie..
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.