Niestety Euphorianu nigdzie nie ma a pamiętam że działał pięknie od pierwszej tabletki, działania Rhodioli nijak nie poczułam a jak mi w aptece proponują preparat złożony z 12mg.
ekstraktu np.to coś mnie trafia.
A ogólnie ziółko godne polecenia :poprawia nastrój, działa adaptogennie, zwiększa ilość acetylocholiny w szlakach wstępujących( poprawia pami pamięć), działa kardioprotekcyjnie..
salidrozydu 5% ( oczywiscie razem z rosavinem)
Uwazam ta druga opcje na podstawie badan za korzystniejsza wedlug badan wzrost serotoniny i dopaminy oraz noradrenaliny w różnych czesciach mozgu nastepuje po 10dniach regularnego uzywania.
Czasem pisze tydzien przerwy tydzien brania ale to kwestia indywidualna.
Fajna roslina bez dwoch zdan.
Absolutnie trzeba uwazac na miksy z DXM, Zybanem , SSRI ,NDRI ,iMAO , efedryna jej pochodnymi , rc , THC .
Ta roslina ma 140 bioaktywnych zwiazkow ale okreslenie niektórych struktur jak w wiekszosci roslin na swiecie zajmie lata.
Rosliny bardzo bronia sie przed naukowcami.
Co do Rozenca jak ktos dba o to jak on jest hodowany i sprzedaje z zachowaniem normy to ten korzen pozniej sprzedawany dziala i to mocno gdzies od 10dnia juz czuc dzialanie na neuroprzekazniki.Choc czasem od 1 dnia ale 10dzien to punkt po ,ktorym czuc pelnie dzialania.
Ja bym kruszyl w mozdzierzu i dopiero jadl.
Zen-szen zawiera za duzo wit z gr b.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ja mam wiec bede robila mix johimbina kora , hordenina , rozeniec gorski czasem zielona herbata lub slaba kawa.
To tylko pokazuje "moc" tabsow.
Kiedys juz pisalismy- albo pixy albo rosliny.
Jak pixy to pixy jak rosliny to rosliny...
A dobrze zaparzony zen szen to skarb.
No nic smacznego.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
13 lipca 2018Martwa_dziewczyna pisze: A który preoarat z rhoriola rosea aktualnie poradzicie.
Niestety Euphorianu nigdzie nie ma a pamiętam że działał pięknie od pierwszej tabletki, działania Rhodioli nijak nie poczułam a jak mi w aptece proponują preparat złożony z 12mg.
ekstraktu np.to coś mnie trafia.
A ogólnie ziółko godne polecenia :poprawia nastrój, działa adaptogennie, zwiększa ilość acetylocholiny w szlakach wstępujących( poprawia pami pamięć), działa kardioprotekcyjnie..
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.