Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 12 / / 0
Znalazłem vapir one od złotówki http://allegro.pl/show_item.php?item=2828289360 to chyba moj dylemat sam się rozwiązał, dzięki za odp.
  • 108 / 3 / 0
palenie z vapka było ekonomiczne jeśli chodzi o materiał - wiecej razy dało sie upalić mniejszą ilością, jednak działanie nieco inne, nie czuć było pewnych aspektów czapy które zachodziły przy zwykłym paleniu - bardziej euforycznie, mniej zmułkowato ale ogólnie nieco słabiej, dlatego jednak wróciłem do normalnego palenia, nie podobało mi się też, że vapek już po jednym zapaleniu strasznie trolił w całym pokoju sie roznosiło, a jak spalisz normalnie to nic nie zostaje smierdzącego w pokoju.
  • 528 / 4 / 0
diviworldium pisze:
palenie z vapka było ekonomiczne jeśli chodzi o materiał - wiecej razy dało sie upalić mniejszą ilością, jednak działanie nieco inne, nie czuć było pewnych aspektów czapy które zachodziły przy zwykłym paleniu - bardziej euforycznie, mniej zmułkowato ale ogólnie nieco słabiej, dlatego jednak wróciłem do normalnego palenia, nie podobało mi się też, że vapek już po jednym zapaleniu strasznie trolił w całym pokoju sie roznosiło, a jak spalisz normalnie to nic nie zostaje smierdzącego w pokoju.
Jaki vapo, i jaka temperatura?
  • 801 / 8 / 0
Coś takiego http://allegro.pl/vaporyzer-usa-9011-wa ... 03903.html czy może podróbe MFLB http://www.ebay.pl/itm/Vaporizer-kompl- ... 326wt_1220 ?

Myśle o przedziale cenowym >300PLN
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2013 przez Ramowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 27 / / 0
nie pomogę za bardzo tylko podpowiem, że 'de kube' znajdziesz taniej na magicznyogrod.pl gdybyś się na niego decydował
pozdro
  • 3363 / 356 / 0
Da Kube jest interesujacy, obecnie nie chce mi sie tego sprowadzac z USA, no i jest tanszy. Probowal ktos?
  • 801 / 8 / 0
Kupiłem oryginał czyli Magic Flight Lunch Box. Wlasnie mam za sobą pierwszą "sesje" :D I faktycznie, ziółko działa bardzo mocno. Maszynka sama jest wielkości dwóch bateri AA.

[ external image ]

Głupi kawałek drewna kosztuje 400 złotych ale musze przyznać, że dopiero to wydobywa smak z ziela. Niesamowite.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2013 przez Ramowy, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

• 801 / 8 / 0

• 6 / / 0
To jak to w końcu jest jakbym kupił, taki najzwyklejszy Waporyzator VP-100

http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... &Itemid=54

to zużywa więcej zioła czy mniej, bo cały czas czytam różne opinie. Chciałbym aprobować, ale boje się że efekt będzie gorszy na waporyzatorze niż np bongo przy tej samej ilości a 200 zł na ulicy ni leży. Warto próbować??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.