Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 12 / / 0
Znalazłem vapir one od złotówki http://allegro.pl/show_item.php?item=2828289360 to chyba moj dylemat sam się rozwiązał, dzięki za odp.
  • 108 / 3 / 0
palenie z vapka było ekonomiczne jeśli chodzi o materiał - wiecej razy dało sie upalić mniejszą ilością, jednak działanie nieco inne, nie czuć było pewnych aspektów czapy które zachodziły przy zwykłym paleniu - bardziej euforycznie, mniej zmułkowato ale ogólnie nieco słabiej, dlatego jednak wróciłem do normalnego palenia, nie podobało mi się też, że vapek już po jednym zapaleniu strasznie trolił w całym pokoju sie roznosiło, a jak spalisz normalnie to nic nie zostaje smierdzącego w pokoju.
  • 528 / 4 / 0
diviworldium pisze:
palenie z vapka było ekonomiczne jeśli chodzi o materiał - wiecej razy dało sie upalić mniejszą ilością, jednak działanie nieco inne, nie czuć było pewnych aspektów czapy które zachodziły przy zwykłym paleniu - bardziej euforycznie, mniej zmułkowato ale ogólnie nieco słabiej, dlatego jednak wróciłem do normalnego palenia, nie podobało mi się też, że vapek już po jednym zapaleniu strasznie trolił w całym pokoju sie roznosiło, a jak spalisz normalnie to nic nie zostaje smierdzącego w pokoju.
Jaki vapo, i jaka temperatura?
  • 801 / 8 / 0
Coś takiego http://allegro.pl/vaporyzer-usa-9011-wa ... 03903.html czy może podróbe MFLB http://www.ebay.pl/itm/Vaporizer-kompl- ... 326wt_1220 ?

Myśle o przedziale cenowym >300PLN
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2013 przez Ramowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 27 / / 0
nie pomogę za bardzo tylko podpowiem, że 'de kube' znajdziesz taniej na magicznyogrod.pl gdybyś się na niego decydował
pozdro
  • 3363 / 356 / 0
Da Kube jest interesujacy, obecnie nie chce mi sie tego sprowadzac z USA, no i jest tanszy. Probowal ktos?
  • 801 / 8 / 0
Kupiłem oryginał czyli Magic Flight Lunch Box. Wlasnie mam za sobą pierwszą "sesje" :D I faktycznie, ziółko działa bardzo mocno. Maszynka sama jest wielkości dwóch bateri AA.

[ external image ]

Głupi kawałek drewna kosztuje 400 złotych ale musze przyznać, że dopiero to wydobywa smak z ziela. Niesamowite.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2013 przez Ramowy, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

• 801 / 8 / 0

• 6 / / 0
To jak to w końcu jest jakbym kupił, taki najzwyklejszy Waporyzator VP-100

http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... &Itemid=54

to zużywa więcej zioła czy mniej, bo cały czas czytam różne opinie. Chciałbym aprobować, ale boje się że efekt będzie gorszy na waporyzatorze niż np bongo przy tej samej ilości a 200 zł na ulicy ni leży. Warto próbować??
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.