Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Dojebałeś pytaniem. Wyszukiwarki rzeczywiście są trudne w obsłudze. :nuts:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 255 / 7 / 0
najlepsze efekty doznalem po trzecim dorzuceniuc po ok 50mg , stymulacja juz na wysokim poziomie + calkiem niezly freszyk w bani taki amfetaminowy ale bez takiej ochoty na wszysko ,po pierwszym snifie jednk czegos brakuje. Po ostatnim snifie jakos po 2 godzinach zapilem 5 brwoami i mj oczy zaczeli sie kleic i seeeeeen:D.Dodam ze sniffy odchodzily w odstepach ok 1godziny jak juz bylo dobrze, to po h2 nawed h3 .Wg mnie zjazd po tym nie jest wcale taki lajtowy mialem chec dojebania ,leki , sennosc ,slabo mi sie robilo .Trzeba sie opanowac i w pore sie jakos tlumic ,bo iaczej kurwica!!!
  • 63 / / 0
Asik7774 pisze:
brighteststar:
A wstrzyki typu "skończ dziecko drogie" są trochę żenujące. Czyli - "dziecko nie masz racji, ja wiem wszystko najlepiej". Czy oby? I kto tu ma wybujałe ego...
A sama zaczynasz..
  • 2775 / 39 / 0
@Asik: może po prostu przestań opowiadać wszystkim naokoło jaki to buf jest zajebisty kiedy tak nie jest. No offence, ale chyba nie masz zbyt wielkiego porównania :heart:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 5 / 0
dla mnie bardzo słabo
poszło około 50 mg bufedronu na pierwzzy raz, jedyne co się pojawiło to chęć do działania (wieęć mimo 22 ogrnąłem szybko pokój), oprócz tego co do chęci przebywania z ludźmi to wręcz niechęć (wybrałem się z kumplami na imprezke), stymulacja wcale nie za mocna, serce nie waliło, w zetknięciu z płcią przeciwną pojawiła się wręcz nieśmiałość, sytuacje uratował afobam
sam buf to tylko do wzięcia się za coś jako motywator
;)
  • 71 / 1 / 0
Mnie bufedron wprawia w taki niewidzialny stan jaki czasem zdarza sie na trzezwo przy optymalnej formie psycho-fizycznej. Ot takie chemiczne placebo
When I die put that bottle in my hand
All these years on earth, and was my only friend
  • 140 / 1 / 0
cześć jak ma się buf do iv?
nie mam ochoty przeszukiwać tego tematu całego, na razie nic nie znalazłem, głównie chodzi mi czy podobny wjazd jak do metkata? i jakie dawki myślę,że 10-30mg wystarczy iv na 1 raz, ale możliwe, że to będzie za dużo bo moja tolerancja aktualnie jest ZEROWA.
pozdrawiam
  • 255 / 7 / 0
Jak pisal ktos wczesnniej , troche lepsze efekty wywolal spozytyt oralnie w dawce ok100mg , jak na taka toleranjce u mnie :D
  • 71 / 5 / 0
Z zasady działania wynika, że z benzo się nie powinno gryźć to cudo. Łączył ktoś?
  • 55 / 1 / 0
Tak. Na klonie kreska pobudziła, ale i tak większości dnia nie pamiętam. Średnio polecam. Jeżeli chcesz mix stymulant+depresant, to polecam opiaty lub alkohol.
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.