Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
The_great_destroyer pisze:
Niesamowite wizuale, zrozumienie jedności wszystkiego... A teraz piję sobie browarka, żeby się wyczilować. Czas był rozciągnięty, muzyka brzmiała pięknie, a dysocjacja DXMowa wykazała genialną synergię z grzybowym mindfuckiem. Mimo, że było to powtarzane wiele razy, zrobię to raz jeszcze: świetny miks!
Zajebiste to zrozumienie, nie ma co :-D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 128 / 5 / 0
Haha, mówić że się rozumie cokolwiek po zeżarciu paki Acodinu z grzybami to faktycznie trochę nadużycie ;d
  • 3490 / 55 / 0
Wcale nie. Ale mówić, że zrozumiało się jedność wszystkiego, a potem potrzebować browarka, żeby się wyczilować to dla mnie zabawne.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2235 / 5 / 0
Mówienie o rozumieniu wszystkiego samo w sobie jest zabawne :-D
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 5 / 0
@Kurwik
Ponieważ miałem świetną psychodeliczną podróż, nie mogę potem pić browara? czy też browar umniejsza w jakiś sposób temu, co się zdarzyło w mojej głowie? Trochę dystansu man, to nie jest jakiś święty sakrament, tylko działanie substancji chemicznych; wszelka "wiedza" zdobyta przy pomocy psychodelików nie jest absolutem. Po co ten elityzm?
  • 2362 / 28 / 0
picie browara umniejsza twoje człowieczeństwo ;-)
BS
  • 158 / / 0
U nas każdy mówi - "wypij sobie 3 tatry mocne i zjedz grzyby - taka faza, taka faza!". Jaki rytuał w ogóle, nie? Ja osobiście nie jestem za tym, wydaje mi się, że alko otępia tą grzybną fazę.

A co myślicie o kwasie + grzybki?
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 3898 / 238 / 13
EtOH zmniejsza ten niepokój tryptaminowy. Moim zdaniem się nadaje jak znalazł na jakiś gruby melanż outdoor lub domówkę - do klubu średnio; Jeden z moich ulubionych miksów (psychodelik serotoninowy + etanol). Nawet po mefedronach czy kokainach człowiek tak nie "szaleje" hehehe.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3 / / 0
A jak oceniacie mix łysiczki z 25 Nbome? Akurat mam D oraz I.
  • 413 / 26 / 0
No proste że alkohol otępia fazę grzybową,można wypić 1 jak ci wejdzie faza,albo za zejściu żeby łatwiej usnoć.Ale nie być pijanym przed fazą ,to świętokratctwo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.