GonzoAlfonzo pisze:Ja dilowanie porównuje do prostytucji. Prostytutka poniża się sprzedając swoje ciało, dil poniża się sprzedając materiał zamiast poszukać uczciwej roboty.Heroine2 pisze:Ja uważam że dilowanie jest złem.
No fakt, mogą sie przerzucić na sprzedawanie RC
ktos w koncu odpwoiada za to ze chcemy cos zarzucic dzis wieczorem.
i trzeba byc wdziecznym ze ktos sie trudzi by zdobyc cos co nas interesuje
,,Pierdolicie bzdury"
Kocham, zyje i szanuje bez narko.
Boje sie generalnie kazdego wrzucania a pcha mnie ciekawosc nowych doznan.
Doskonale S&S musi byc inaczej nichuja. Chociaz... chociaz ostatnio poznalem ludzi kurwa ;)
Dilownie brudzi rece jak sie w chuja robi innych. Pierdolone 3 lufki w worku za 30 zl.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
YYYYYYYYYYYYYYY. Piwo rox.
Gwynnbleid pisze:strzępcie sobie ozory i plujcie jadem, wg mnie dorosłym wykształconym ludziom nie przystoi, bez względu na to co im sie w głowie uroi.Mya pisze:i to mówi osoba, według której wyraz 'marihuana' pisze się przez ce haGwynnbleid pisze:ale wy jesteście głupi :scared:
ja też jestem za uprzejmością i pokojem na świecie, naprawdę.
ok, oto mój koniec OT w OT, bo to już jest przesada!
Boje sie generalnie kazdego wrzucania a pcha mnie ciekawosc nowych doznan.
no ale przecież nie kto inny jak Ty rozpoczął plucie jadem od nazwania użytkowników 'głupimi', czy się mylę?
to trochę coś innego. wyobraź sobie, że stoisz na niewielkim wzniesieniu otoczonym równiną, a wszędzie naokoło zniszczone miasta, szczątki farm, leje po bombach, gnijące krowy, las, który wygląda jak wbite w ziemie spalone zapałki, itp. gdy uświadamiasz sobie, co właśnie zobaczyłaś, mówisz "kkuurwa." no nie jest wesoło. przynajmniej ja tam mam, gdy czytam forum
jest to właśnie niczym innym jak: dnem dna!
...but it's okay.
Bustfo pisze:no ale przecież nie kto inny jak Ty rozpoczął plucie jadem od nazwania użytkowników 'głupimi', czy się mylę?
to trochę coś innego. wyobraź sobie, że stoisz na niewielkim wzniesieniu otoczonym równiną, a wszędzie naokoło zniszczone miasta, szczątki farm, leje po bombach, gnijące krowy, las, który wygląda jak wbite w ziemie spalone zapałki, itp. gdy uświadamiasz sobie, co właśnie zobaczyłaś, mówisz "kkuurwa." no nie jest wesoło. przynajmniej ja tam mam, gdy czytam forum
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.