GonzoAlfonzo pisze:Ja dilowanie porównuje do prostytucji. Prostytutka poniża się sprzedając swoje ciało, dil poniża się sprzedając materiał zamiast poszukać uczciwej roboty.Heroine2 pisze:Ja uważam że dilowanie jest złem.
No fakt, mogą sie przerzucić na sprzedawanie RC
ktos w koncu odpwoiada za to ze chcemy cos zarzucic dzis wieczorem.
i trzeba byc wdziecznym ze ktos sie trudzi by zdobyc cos co nas interesuje
,,Pierdolicie bzdury"
Kocham, zyje i szanuje bez narko.
Boje sie generalnie kazdego wrzucania a pcha mnie ciekawosc nowych doznan.
Doskonale S&S musi byc inaczej nichuja. Chociaz... chociaz ostatnio poznalem ludzi kurwa ;)
Dilownie brudzi rece jak sie w chuja robi innych. Pierdolone 3 lufki w worku za 30 zl.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
YYYYYYYYYYYYYYY. Piwo rox.
Gwynnbleid pisze:strzępcie sobie ozory i plujcie jadem, wg mnie dorosłym wykształconym ludziom nie przystoi, bez względu na to co im sie w głowie uroi.Mya pisze:i to mówi osoba, według której wyraz 'marihuana' pisze się przez ce haGwynnbleid pisze:ale wy jesteście głupi :scared:
ja też jestem za uprzejmością i pokojem na świecie, naprawdę.
ok, oto mój koniec OT w OT, bo to już jest przesada!
Boje sie generalnie kazdego wrzucania a pcha mnie ciekawosc nowych doznan.
no ale przecież nie kto inny jak Ty rozpoczął plucie jadem od nazwania użytkowników 'głupimi', czy się mylę?
to trochę coś innego. wyobraź sobie, że stoisz na niewielkim wzniesieniu otoczonym równiną, a wszędzie naokoło zniszczone miasta, szczątki farm, leje po bombach, gnijące krowy, las, który wygląda jak wbite w ziemie spalone zapałki, itp. gdy uświadamiasz sobie, co właśnie zobaczyłaś, mówisz "kkuurwa." no nie jest wesoło. przynajmniej ja tam mam, gdy czytam forum
jest to właśnie niczym innym jak: dnem dna!
...but it's okay.
Bustfo pisze:no ale przecież nie kto inny jak Ty rozpoczął plucie jadem od nazwania użytkowników 'głupimi', czy się mylę?
to trochę coś innego. wyobraź sobie, że stoisz na niewielkim wzniesieniu otoczonym równiną, a wszędzie naokoło zniszczone miasta, szczątki farm, leje po bombach, gnijące krowy, las, który wygląda jak wbite w ziemie spalone zapałki, itp. gdy uświadamiasz sobie, co właśnie zobaczyłaś, mówisz "kkuurwa." no nie jest wesoło. przynajmniej ja tam mam, gdy czytam forum
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.