Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
ja za bardzo tramadolu z niczym nie lubię mieszać. a dxm to dla mnie substancja którą jestem w stanie zmiksować jedynie z pseudoefedryną.. no, i może chciałabym jeszcze spróbować z benzydaminą.
Oj no to sie roznimy w 100% bo niecierpie miesaszac dxm z zadnym stymulantem, zreszta wogule ich nielubie, a pozatym lubie mieszac dex prawie ze wszystkim bo daje specyficzne uczucie, psychodelie...

co do tematu to mam tak samo jak kolega Recoba, na mnie tramadol dziala tylko w duzych ilosciach, poniewaz prubowalem ogulnie go 5 razy 300mg, 400, 500, 500 i przedwczoraj 1000mg wszystko w kroplach poltram i zadzialalo mysle jak nalezy tylko ostatnie 1000mg... Wiec niewiem czemu ale moze niektorzy tak maja i sie z tego nie ciesze. Jak czytam ze 200mg potrafi poskladac to ja juz niewiem
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
może dostajecie zwałowane butle? naprawdę prosto byłoby to zrobić:) wsadzamy do połowy pełną butlę (aplikatorem do dołu) do jakiegoś naczynia z wodą i pompujemy. po chwili mamy pełną butlę z rozcieńczonym tramalem 50:50. da się też zrobić inne proporcje;]
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Jestem pewny w 100% ze nie sa zwalowane, biore to od dobrego kumpla i poprostu WYKLUCZAM taka mozliwosc, prawie zawsze przy mnie mi pompuje do pojemniczka a bierze to z szafki swojego ojca, niema mozliwosci ze jest rozcienczane.

Edit: W koncu zdecydowalem sie na mix dxm + tramadol w ilosci 450mg dxm i 1000mg tramalu w kroplach, wiem ze duzo tego tramalu ale niestety tylko takie dawki dzialaja jak nalezy. Zaczyna mi teraz to wchodzic naraz, narasta psychodela i rozluznienie, zaraz zapale troche thc i do wyrka. Po wszystkim napisze jak bylo.
Ostatnio zmieniony 09 października 2007 przez Fazobaniel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
Fazobaniel

witaj w klubie
może przez to, że dużo ważę ? :P ponad 90kg
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Dzisiaj przyjelem dawke 600mg tez w kroplach, nie spodziewalem sie czegos specjalnego ale zaskoczylo mnie.
Kompletnie ogarnela mnie euforia, blogostan... Lezalem w wyrze 4h i sluchalem Chill-Outu.

Niewiem czemu mnie tak poklepalo mocno, wczesniej 1000mg nie dawalo mi takich wrazen jak teraz 600mg
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Biały Szum »
receptorki trza wyrobić ! mnie na początku nawet 150 brało całkiem ładnie..małe jest piekne :)
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Enigma »
Mam pytanie. Za tydzień mam zamiar wziąć tramadol w postaci leku Tramal w tabletkach (50 mg Tramadolu w 1 tabletce). Mam 12 tabletek i będę to jeść razem z kumpelą, więc wychodzi po 300 mg. Do tego chcemy zapalić dobrego ziółka (1g na dwie) i wypić kilka browarków. Tramal jadłyśmy tylko raz, każda po 100 mg, żeby ewentualnie wyrobić receptory i poczuć chociaż namiastkę jego działania. Byłyśmy po tym tylko troszkę wyluzowane i później fajnie się spało, ale bez rewelacji. Czy taki mix nie będzie za mocny? (Z thc mamy już dość spore doświadczenie)
Wszystko ma swoje priorytety, niestety
Wszystko ma swoje wady, zalety
Hierarchia wartości, obowiązki, przyjemności
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Po 200mg najpierw wrzuccie, a na max. jesli juz chcecie koniecznie to 250mg. Lepiej 200mg, potem mozna dorzucic te 50-100mg.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Enigma »
Ok, dzięki za odpowiedź :) . A w ogóle jak wypada tramal w mixie z thc? Nie przymuli nas za bardzo? Będziemy miały siłę, żeby chodzić trochę po klubach i wypić jeszcze kilka browarów? Bo okoliczności są niesprzyjające żeby zarzucać w domu.
Wszystko ma swoje priorytety, niestety
Wszystko ma swoje wady, zalety
Hierarchia wartości, obowiązki, przyjemności
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
tramal + zioło to zajebisty mix, Full czilałt, tylko z jednym i drugim nie należy przesadzić, i przyjąć w miarę swoich możliwości, zresztą nie wiadomo jakiej jakości macie to palenie. a jeśli chodzi o alko to max 2 browary, bo jak się wypije za dożo alko do tramalu może być nieprzyjemnie typu. wymioty
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.