Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
U mnie łączenie cudownego zioła z wódką ma opłakane skutki.
Rozklejam się, użalam nad sobą i ryczę, dosłownie ryczę jakby mi pozabijali rodziców. Już dwie imprezy zjebałam w ten sposób i wyszłam na histeryczkę ; /
:wall:
Uwaga! Użytkownik berlin wschodni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
Zależy od nastawienie a jeżeli u Ciebie nie ma to znaczenia to vodka wszystko psuje :P
  • 2 / / 0
Piwko do dobrego temaciku jest wprost niezbędne :-D Jeśli chodzi o wódke itp HUmm Jeśli lubisz nie kontrolować sie to polecam :-) Ja tam zawsze mieszam prawie mi pasuje
  • 327 / 3 / 0
weed ze wszystkim mieszać można w gigantycznych ilościach %-D
  • 61 / 1 / 0
Można to nawet gitarę z gryfem wpierdolić sztućcami, pardon my language, kurwa

OT.

Fajnie, można czasem lampkę wina, szampana, piwo nawet małe jedno, zimne z sokiem cytrynowym, super. Ale mocniejsze alkohole, pomijając fakt, że same w sobie są obrzydliwe, to po mj smakują ewidentnie chujowo. Abstrahując od smaku, to abstrahujmy od wszystkiego, faza poalkoholowa pomieszana z mj to pomyłka delikatna, jak czekolada z torfem i to takim z lekka gównianym
  • 327 / 3 / 0
Mam dokładnie coś takiego vodka dla mnie jest tak chujowa że masakra... ale jak już nakręcę się żeby pić to mj obowiązkowo ;)
  • 198 / 1 / 0
świetny temat :-D jak dla mnie mix mj+ alko jest zajebisty. najpierw 2/3 lufy potem pare browarów. tylko troche mi poszatkowało pamięć po ostatnim takim mixie, nie pamietam wszystkiego, ale to ma tez swoje plusy :P
  • 114 / / 0
u mnie łączy się doskonale wódka z mj stwarza taką dziwną i nie powtarzalną faze wg mnie to alkohol właśnie wzmacnia tzn. bardziej upierdala ;D
  • 25 / / 0
Ta upierdala, chyba dywan pawem ;)
  • 5 / / 0
dobra,wręcz świetna jak dla mnie faza jest jak rozpracujesz z kimś najpierw mary jane, a potem zalejesz browarami,
skopcić gibona i powoli wchłaniać browary,z jednej fazy (po zielsku0można przejść w druga(alko)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.