Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
CZy jest jakas zauwazalna roznica miedzy Citroseptem a Greposeptem? Ten drugi tanszy jest troszku
  • 3 / / 0
Z kolegą zarzuciliśmy po grejpie, tyle że ja 4h , a kolega 20 minut przed intoksykacją. Zarzuciliśmy 5,3 mg/ kg . Obaj doświadczyliśmy odmiennej fazy niż zwykle. A czas przyjęcia grapefruit'ów w gruncie rzeczy okazał się nieistotny. Ogólnie polecamy. ;-)
  • 224 / 4 / 0
nie wiem na jakiej zasadzie działają te grejfy, ale działają, mam pomysł żeby kiedyś od samego rana do wieczora zarzucić jakieś 2 kilo tych jebanych cytrusów a potem wjebać jakieś 3 paki amunicji. zobaczę co się stanie, ktoś testował taki motyw?
  • 1959 / 59 / 0
Lepiej sobie kup citrosept... Widać, że nawet nie przeczytałeś połowy ostatniej strony ;] .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 142 / / 0
Co fakt to fakt to ze citrosept jest najlepszy bylo pisane chyba milion razy, i jeszcze raz przypomne ze trzeba wrzucac citro czy grejpy minimum 2-3h przed DXM a najlepiej to juz dzien wczesniej zaczac a pozniej 4-5h przed DXM.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 1259 / 10 / 0
HOLY SHIT, wracam po pięciu latach do mojego zapomnianego wątku o GF, a on przyklejony i gruby na 20 stron!
GOOD JOB!

Przynoszę ze sobą mini update:
- głowny inhibitor, bergamotyna jest inhibitorem terminalnym (samobójczym), doprowadza do stałych zmian konformacji zarówno w swojej cząsteczce jak i w cytochromie, w związku z tym prawdziwe jest twierdzenie, iż pełny efekt GP przychodzi z czasem, przy czym bardzo ważna regularnośc spożycia.
(http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12095536)
- najprawdopodobniej bergamotyna nie inhibuje głównego enzymu metabolizującego DXM (P450 2D6), a jedynie podrodzinę cyt 3A4,i to tylko tę znajdujące się w ścianie jelita cieńkiego (minimalna inhibicja w wątrobie na skutek słabego wchłaniania do krwii z przewodu pokarmowego), ale jak widzę przeczą temu wasze obserwacje, efekt jest opisywany jako dłuższy, a nie intensywniejszy (na co wskazywałoby ograniczenie inhibicji podczas wchłaniania DXM w jelitach)
- OLEJEK BERGAMOTKOWY - czyli następca Citroseptu. Jest to wyciąg ze skórki Citrus bergamium, jednym z głównych składników jest L-octan linalilu zawierający wysokie stężenie bergamotyny.
Cena ok. 5zł
  • 45 / / 0
Sam Grejpfrut to szit (testowane na 1350). Nie wiem jak sprawa ma się z Citroseptem ale za jakiś czas będzie mi dane spróbować.
  • 2778 / 47 / 0
@wintermute
Jak z dawkowaniem? Da się jakoś porównać poziom "wzmocnienia" do konkretnej ilości kropli Citroseptu? Chętnie bym to przetestował, wciąż szukam "złotego sposobu" na tylko bardzo wyraźne wzmocnienie, bez znacznego przedłużania tripa, bo wolę mieć w chÓj mocno przez 2-3h niż zapierdalać nawet trzy dni na wyraźnej fazie i lądować kolejny tydzień. ;-)

Citrosept jest zajebisty, przy regularnym spożywaniu można poznać zupełnie wcześniej nieznaną stronę DXM'owego działania. Nawet przy pojedynczej próbie u mnie wyraźnie podbija odbiór muzyki i jakby likwiduje fizyczną stronę tripa, dodając sporo od siebie do sfery psychicznej, wprowadzając między innymi taką jakby bardzo wyraźną... klarowność? W rozsądnych dawkach, oczywiście, bo jak ktoś pierdolnie >100 kropli przed DXM, to kaplica i krzyż na drogę, bo można umrzeć i odrodzić się na nowo kilkukrotnie w ciągu jednej nocy, a jak pójdzie na dodatek w przedłużenie, to rano faza trzyma na tym samym poziomie, co o północy. ;]

Soki grejpfrutowe też są w porządku, ale mam nieodparte wrażenie, że ingerują w metabolizm w inny sposób, niekoniecznie lepszy. One właśnie bardziej przedłużały mi jazdy i modyfikowały, zamiast mocno wzmacniać.
Sam Grejpfrut to szit (testowane na 1350).
Sam jesteś szit, prawidłowo zaaplikowany - nawet jeden - grejpfrut powinien wyraźnie odznaczyć się na jakości fazy.
  • 776 / 2 / 0
Aczkolwiek taki citrosept trochę kosztuję.
Na ile taki citrosept 30ml wystarcza?
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 2778 / 47 / 0
Strasznie dużo razy. Naprawdę opłaca się raz "wykosztować", bo w 30ml będzie tego na... nie wiem, jakieś dobre 50 tripów.

Zresztą zależy ile tego chlejesz - dla testu możesz kupić 10ml, robić codziennie po 50 kropelek, a jak buteleczka się skończy walisz 2x450mg i masz efekty na poziomie 1800mg, jak nie pewną sigmę. :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.