Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
boberator pisze:Spory wpływ na gadatliwość, lub nie-gadatliwość po spaleniu ma towarzystwo, np jak palisz w swojej ekipie, to z reguły się odzywasz, przewodzisz temu w jakiś sposób, albo czynnie uczestniczysz. Gorzej jak palisz z osobami, które np mało znasz, albo za którymi nie przepadasz, czy coś w ten deseń.
Czasami potrafię się wkręcić w ciekawą rozmowę po spaleniu, ale to tylko z osobami, które dobrze znam i mam do nich zaufanie no i gdy nie jest to jakieś większe towarzystwo, tylko max 3-4 osoby, a najlepiej mi się rozmawia w cztery oczy.
KeFaS pisze:Ja też jestem introwertykiem i tak często mam jak palę w towarzystwie osób, których nie znam jakoś szczególnie dobrze to zamykam się w sobie, rozkminiam sobie różne rzeczy i mam wyjebane na resztę, dlatego najbardziej lubię palić samemu, bo wkurwiają mnie osoby, które co chwila mi przeszkadzają tekstami typu "nie zamulaj"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.