Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
108
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
11
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 496

ODPOWIEDZ
  • 3455 / 564 / 2
23 kwietnia 2024Czoug pisze:
23 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Co zrobić jak półtora grama kodeiny praktycznie nawet mnie nie smyra?
Zejdź do wagi niższej jak już zdecydowałeś się wejść do opiogonu. Waga kogucia to jakieś 150-200mg.

Powinniśmy zrobić hajpową wersje odpicuj Mefisto tak jak Winicjusza, tylko będziemy zmniejszać mu tolerkę.
Być może zmniejszenie dawki po kwartale niebrania kody może coś dać właśnie obiło mi się o uszy takie coś że gościu brał niespełna dwie paczki małe kodzi i czuł się wyśmienicie i wniebogłosy nie był w stanie jak po najlepszej kodzie na świecie a jak walił większe ilości typu 900 mg to nie miał nic i tylko mdłości
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 362 / 49 / 0
@Up Ktoś pisał na forum, że koda przerabia się, ale do dawek 400-600 nie pamiętam i fakt optymalna dla mnie najlepsza to 390 albo 450 do ugrzania bo powyżej tylko większy wyrzut histamina mam.
  • 5373 / 984 / 0
To nic nie da . Po Prostu klamie, że on nie pije , on nie cpa..
A tu nagle że ma w lodówce amfe, że koda.go.jiemkleooe.w.dawkach smiertelnych , że do sniadania wali 2 piwa a pomoc nie pije ...

Jak tak będzie walił w chuja to nic go nie będzie klepać
Pani karma zawsze się upomni
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 117 / 34 / 0
02 kwietnia 2024twizzy pisze:
Nie wiem czym to bylo spowodowane ale biorac mniej wiecej 300mg DXM i 600mg kody nie dzialal na mnie prawie wogole trampek probowalem 800mg dorzucalem potem kolejne 200mg i
Jeżeli dobrze rozumiem, to wrzuciłeś trampka na podkład z DXM?
DXM i trampek oba działają na serotoninę i można się przy tym nawet przekręcić. DXM + SSRI/SNRI to łatwa droga do zespółu serotoninowego. Nawet na słynnej tabelce miksowania jest dex + SSRI na czerwono.
Dla bezpieczeństwa najlepiej odpuścić sobie wszystkie miksy deska z syntetycznym opioidem (tram, oxy, fent).
  • 1532 / 395 / 13
Ptaszki ćwierkają, że antidol wreszcie powrócił na apteczne półki. Pytanie tylko któremu ćpunowi będzie się chciało jebać z ekstrakcją skoro małe thioco o takiej samej mocy jest o połowę tańsze?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2532 / 602 / 0
Ale antidol można jebnąć w instalację.To znaczy nie można.Da się.Ale bywają różne utarte ćpuńskie mity,więc ja to muszę kiedyś sprawdzić.Jakby jebnac na kopa to napewno niebezpieczne.Ale rozrzedzę to w pompce 20ml i walne POWOLI to myślę,że bd ok.W końcu w opium też jest kodeina,ma agresywny wjazd fakt,ale nic złego się nie dzieje.Kwestia tego czy jest sens,na ile trwały występuje efekt itd.

Ale jako kompetentny zaznaczam,nie próbujcie tego robić! To głupie i niebezpieczne!
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Walnąlem 100 mg trampka wysączonego z retarda im. Ciężko wchodziło w udo, mięsień mnie bolał dwa dnia. Ale "przyjemnie" jest zajebać sobie pr. Czy to psuje piar?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5373 / 984 / 0
Chyba użytkownik GG allin walił kode czy dihydrokode iv
Potężna reakcja histaminowa aż zaczyna dusić
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3497 / 742 / 9
Trzeba by prometazynę dodać do pompki.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 362 / 49 / 0
29 kwietnia 2024neurotoXXXsick pisze:
Ptaszki ćwierkają, że antidol wreszcie powrócił na apteczne półki. Pytanie tylko któremu ćpunowi będzie się chciało jebać z ekstrakcją skoro małe thioco o takiej samej mocy jest o połowę tańsze?
Wczoraj w jednej aptece mieli i powiedziała, że wróciły normalnie po 19 zł kupić mogłem, ale pierw kupiłem 16 thio wziąłem I spytałem kiedy antek będzie. Zaczęła sprawdzać i powiedziała, że jest. Poszedłem do drugiej apteki tym razem odrazu pytam o antidol powiedzieli, że nie wiedzą kiedy będzie to dokupiłem 10thio. Nie wiem jak to z tym jest, ale skoro w jakiś aptekach już są to może będzie :)
Thio wychodzi może taniej, ale już pierdole ten sulfosyf nie jem aż tak często mogę te 20zł więcej wydać.
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.