23 kwietnia 2024Czoug pisze:Zejdź do wagi niższej jak już zdecydowałeś się wejść do opiogonu. Waga kogucia to jakieś 150-200mg.23 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze: Co zrobić jak półtora grama kodeiny praktycznie nawet mnie nie smyra?
Powinniśmy zrobić hajpową wersje odpicuj Mefisto tak jak Winicjusza, tylko będziemy zmniejszać mu tolerkę.
A tu nagle że ma w lodówce amfe, że koda.go.jiemkleooe.w.dawkach smiertelnych , że do sniadania wali 2 piwa a pomoc nie pije ...
Jak tak będzie walił w chuja to nic go nie będzie klepać
Pani karma zawsze się upomni
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
02 kwietnia 2024twizzy pisze: Nie wiem czym to bylo spowodowane ale biorac mniej wiecej 300mg DXM i 600mg kody nie dzialal na mnie prawie wogole trampek probowalem 800mg dorzucalem potem kolejne 200mg i
DXM i trampek oba działają na serotoninę i można się przy tym nawet przekręcić. DXM + SSRI/SNRI to łatwa droga do zespółu serotoninowego. Nawet na słynnej tabelce miksowania jest dex + SSRI na czerwono.
Dla bezpieczeństwa najlepiej odpuścić sobie wszystkie miksy deska z syntetycznym opioidem (tram, oxy, fent).
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ale jako kompetentny zaznaczam,nie próbujcie tego robić! To głupie i niebezpieczne!
Potężna reakcja histaminowa aż zaczyna dusić
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
29 kwietnia 2024neurotoXXXsick pisze: Ptaszki ćwierkają, że antidol wreszcie powrócił na apteczne półki. Pytanie tylko któremu ćpunowi będzie się chciało jebać z ekstrakcją skoro małe thioco o takiej samej mocy jest o połowę tańsze?
Thio wychodzi może taniej, ale już pierdole ten sulfosyf nie jem aż tak często mogę te 20zł więcej wydać.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.