Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 12 / 0
Właśnie spożyłem gorzki roztwór z benzo w środku. Miałem ochotę na papierosa. Mam trochę tytoniu ale nie mam tych pi 500sztuk pakowanych.bletek.
To poszedłem, podpierdolilem ojcu.
Papierosy trzy, żeby mniej ssie dławił.
Robię to dla jego zdrowia xDDDDD
  • 808 / 468 / 0
Witam wszystkich, wjeżdżam dziś po przerwie z zerową tolerancją. Możecie mi wszyscy pozazdrościć jak mnie jebnie : DDD
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2302 / 399 / 0
Pewnie jesteś zachłanny i weźmiesz cała tabletkę.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 808 / 468 / 0
Miętowy, jak ty mnie znasz. Ale zapomniałeś dodać, że na pokładzie pregi w którą jestem doszczętnie wjebany : DDD
No i jeszcze pójdzie z 30mg oxy ale to wieczorem
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 344 / 44 / 0
Mam pytanie. Rzucam palenie i biorę tabletki z nikotyna. Czy mocno jebie, to efekt relanium, klona? Trochę czuję jakby słabiej rolki, ale nie wiem.
@tosieniedzieje zazdro hehe
  • 191 / 9 / 0
Nie wiem czy tutaj to pisać. Miałem wielomiesieczna przerwę z benzo byłem czysty od wielu miesięcy. I teraz mam lorafen 2,5mg tabletka. Wziąłem 3 tabletki i popijam piwkiem. Benzo z przerwami biorę od 15 lat. Jestem wielkim chłopie i brałem przeszłości pojebane dawki benzo przede wszystkim alpry i clonow a teraz wpadł lorafen który testowałem je kilka razy w zyciu. Nie wiem jaka dawkę powinienem wziąć ta żeby było grubo ale nie było amnezji i gonuj. Na razie wziąłem 7,5 mg lorka i wypiłem dwa piwko. Ale chciałbym chyba żeby było jeszcze grubie
  • 3078 / 1049 / 0
witam wszystkich benzowraków po trzymiesięcznej przerwie, miło jest wrócić do żywych po okresie tejże nieobecności. na tę okazję pozwoliłem sobie zaordynować mały podkład w postaci 10-tki rolek, a przed chwilą, po paru godzinach poszła jedyneczka klona.

pozdrawiam serdecznie! :tabletki: :papieros:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3639 / 599 / 1
A powody?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2302 / 399 / 0
Witam benzowraka @przodownik
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 26 / 0
Witam również pod wpływem klonazolamu, zjadłem 18 tabletek 0,6mg w jakiś tydzień +- i chyba się wjebalem bo miałem tak kurewskie lęki że dopiero kolejny tabs doprowadził mnie do normalności. Od jutra będę wrzucał minimalne ilości rolek żeby z tego zejść.

Ktoś powie że niemozliwe po tygodniu się wjebac w benzo powiem nie prawda, nie w Klonazolam.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.