Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 11 / 0
Właśnie spożyłem gorzki roztwór z benzo w środku. Miałem ochotę na papierosa. Mam trochę tytoniu ale nie mam tych pi 500sztuk pakowanych.bletek.
To poszedłem, podpierdolilem ojcu.
Papierosy trzy, żeby mniej ssie dławił.
Robię to dla jego zdrowia xDDDDD
  • 786 / 445 / 0
Witam wszystkich, wjeżdżam dziś po przerwie z zerową tolerancją. Możecie mi wszyscy pozazdrościć jak mnie jebnie : DDD
  • 2252 / 383 / 0
Pewnie jesteś zachłanny i weźmiesz cała tabletkę.
  • 786 / 445 / 0
Miętowy, jak ty mnie znasz. Ale zapomniałeś dodać, że na pokładzie pregi w którą jestem doszczętnie wjebany : DDD
No i jeszcze pójdzie z 30mg oxy ale to wieczorem
  • 315 / 40 / 0
Mam pytanie. Rzucam palenie i biorę tabletki z nikotyna. Czy mocno jebie, to efekt relanium, klona? Trochę czuję jakby słabiej rolki, ale nie wiem.
@tosieniedzieje zazdro hehe
  • 191 / 9 / 0
Nie wiem czy tutaj to pisać. Miałem wielomiesieczna przerwę z benzo byłem czysty od wielu miesięcy. I teraz mam lorafen 2,5mg tabletka. Wziąłem 3 tabletki i popijam piwkiem. Benzo z przerwami biorę od 15 lat. Jestem wielkim chłopie i brałem przeszłości pojebane dawki benzo przede wszystkim alpry i clonow a teraz wpadł lorafen który testowałem je kilka razy w zyciu. Nie wiem jaka dawkę powinienem wziąć ta żeby było grubo ale nie było amnezji i gonuj. Na razie wziąłem 7,5 mg lorka i wypiłem dwa piwko. Ale chciałbym chyba żeby było jeszcze grubie
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.