Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 415 / 55 / 0
@SampleTube

80 mg, że on jeszcze żyje. Jeżeli nie brałeś tego nigdy wcześniej zacznij od małych dawek. Uwierz mi że tak będzie lepiej. Najlepiej na pusty lub tak 2 godziny po ostatnim posiłku.
  • 1008 / 206 / 2
Nie na pusty, bo go zemdli. 20 minut po lekkim posiłku - wcale nie osłabi działania, a przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo rzygania.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1887 / 204 / 0
40 minut temu zarzucono około 10mg P.O

Przed chwilą doprawiłem ~7-10mg nosem

Jest miło, ciepło, ale bez szału. Liczę że się rozkręci
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1106 / 221 / 0
Dorzutki są skuteczne, a oxy szybko wchodzi, więc po 0,5h będziesz miał pewność i jeśli nie jest zbyt mocno to wg. mnie możesz dorzucić kolejne 10mg.
A co do 80mg na pierwszy raz, to mnie za pierwszym razem przy tolerce na 500-600 tramalu/kody 50mg zrobiło mocno, więc sądzę, że przy 80mg na zerowej tolerce byłoby o wiele za grubo, być może nawet niebezpieczne.
  • 837 / 78 / 0
O kurwa ja walę po prawie 300, a ludzie 10 :rolleyes: .
Lekkie #zazdro.
Napisz jak było [mention]SampleTube[/mention]
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 477 / 77 / 0
Jak za pierwszym razem brałem oksy mimo całkiem niezłego opio CV to 40 mg POŁKNIĘTEJ tabletki (czyli retard) tak mnie zrobiło, że od rana do wieczora byłem tak upierdolony, że gdyby nie kit wciśnięty pracownikom, że wczoraj miałem sparingi bokserskie i nieźle dostałem po ryju ( %-D ) to każdy by skminił, że cos jest na rzeczy.

@ControlPoliToxy Też doszedłem do tych dawek, w zasadzie jak byłem w ciągu wziąłem jednorazowo 600 mg gdzie z jednej strony bałem się, że to już będzie overdose, a z drugiej ta ćpuńska chciwość. Skończyło się tak, że nawet nie poczułem 1/10 tego co za pierwszym razem, innymi słowy czułem tylko ulgę, że skręt dzisiaj nie nadejdzie i, że mam spokój, a pod wieczór delikatne nody.

Podobne zjawisko mam z tramadolem (a w zasadzie miałem, bo tego opio już nie tykam), że w momencie kiedy pierwsze dawki przestają klepać nieważne jak dużą wielokrotność dawki standardowej zażyje i tak nie poczuje fazy, muszę po prostu zrobić przerwę albo brać tylko po to, żeby nie mieć skręta.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1887 / 204 / 0
Fajnie, ale myślę, że spokojnie mogłem wziąć 40mg na jeden raz

Po godzinie drugiej w nocy i tak dociągnąłem resztę. Było gdzieś w okolicach peaku, więc dorzutki nie zdążyły się nałożyć. Jak się teraz zastanawiam, to na start wziąłem coś bliżej 20mg oralnie. Efekty umiarkowane, grzanie przyzwoite, ale luz w bani jeszcze nie ten. Zaczęło schodzić wyczuwalnie około czwartej bądź piątej nad ranem

Na pewno dużo fajniejsze od Kodeiny. Tak się tylko zastanawiam, czy tu też nie ma jakiegoś wyrabiania receptorów, skoro już 10mg miało być dobrze. Do Kody nigdy szczęścia nie miałem i prawie nigdy mnie nie klepała %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 837 / 78 / 0
Taka różnica, że ja nigdy nie byłem wjebany fizycznie w opio i nie miałem skręta, chyba że o czymś nie wiem i 3 dni na analogu fenta wywołały skręta i ta moja "choroba" to było właśnie to.
[mention]Seken[/mention]
[mention]
SampleTube[/mention]

oral:
Threshold
1 - 2.5 mg
Light
2.5 - 10 mg
Common
10 - 25 mg
Strong
25 - 40 mg
Heavy
40 mg +

Jakie kurwa dobrze %-D ?
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1887 / 204 / 0
Też się zastanawiam %-D

Tak wywnioskowałem z poprzednich wypowiedzi
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 477 / 77 / 0
Ta skala jest stworzona dla ludzi, który NIGDY nie mieli do czynienia z jakimkolwiek zażyciem rekreacyjnym opio.

Swoją drogą jaki jest twój sekret, że walisz 300mg oksy i nie jesteś wjebany fizycznie?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.