80 mg, że on jeszcze żyje. Jeżeli nie brałeś tego nigdy wcześniej zacznij od małych dawek. Uwierz mi że tak będzie lepiej. Najlepiej na pusty lub tak 2 godziny po ostatnim posiłku.
Przed chwilą doprawiłem ~7-10mg nosem
Jest miło, ciepło, ale bez szału. Liczę że się rozkręci
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
A co do 80mg na pierwszy raz, to mnie za pierwszym razem przy tolerce na 500-600 tramalu/kody 50mg zrobiło mocno, więc sądzę, że przy 80mg na zerowej tolerce byłoby o wiele za grubo, być może nawet niebezpieczne.
Lekkie #zazdro.
Napisz jak było [mention]SampleTube[/mention]
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
@ControlPoliToxy Też doszedłem do tych dawek, w zasadzie jak byłem w ciągu wziąłem jednorazowo 600 mg gdzie z jednej strony bałem się, że to już będzie overdose, a z drugiej ta ćpuńska chciwość. Skończyło się tak, że nawet nie poczułem 1/10 tego co za pierwszym razem, innymi słowy czułem tylko ulgę, że skręt dzisiaj nie nadejdzie i, że mam spokój, a pod wieczór delikatne nody.
Podobne zjawisko mam z tramadolem (a w zasadzie miałem, bo tego opio już nie tykam), że w momencie kiedy pierwsze dawki przestają klepać nieważne jak dużą wielokrotność dawki standardowej zażyje i tak nie poczuje fazy, muszę po prostu zrobić przerwę albo brać tylko po to, żeby nie mieć skręta.
Po godzinie drugiej w nocy i tak dociągnąłem resztę. Było gdzieś w okolicach peaku, więc dorzutki nie zdążyły się nałożyć. Jak się teraz zastanawiam, to na start wziąłem coś bliżej 20mg oralnie. Efekty umiarkowane, grzanie przyzwoite, ale luz w bani jeszcze nie ten. Zaczęło schodzić wyczuwalnie około czwartej bądź piątej nad ranem
Na pewno dużo fajniejsze od Kodeiny. Tak się tylko zastanawiam, czy tu też nie ma jakiegoś wyrabiania receptorów, skoro już 10mg miało być dobrze. Do Kody nigdy szczęścia nie miałem i prawie nigdy mnie nie klepała %-D
Tak zwany Wielozakonnik
[mention]Seken[/mention]
[mention]
SampleTube[/mention]
oral:
Threshold
1 - 2.5 mg
Light
2.5 - 10 mg
Common
10 - 25 mg
Strong
25 - 40 mg
Heavy
40 mg +
Jakie kurwa dobrze %-D ?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Tak wywnioskowałem z poprzednich wypowiedzi
Tak zwany Wielozakonnik
Swoją drogą jaki jest twój sekret, że walisz 300mg oksy i nie jesteś wjebany fizycznie?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.